Ο Αλέξης Αλεξόπουλος για τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ

Τρίτη, Φεβρουάριος 2, 2021 - 1:07μμ

Για προκλήσεις και όχι διάθεση για συνεργασία προς όφελος του στίβου από πλευράς της τωρινής διοίκησης του ΣΕΓΑΣ έκανε λόγο ο Αλέξης Αλεξόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο άλλοτε πρωταθλητής των 200 μέτρων είναι στο πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου, που διεκδικεί την προεδρία της ομοσπονδίας κλασικού αθλητισμού.

«Σε μια εκλογική διαδικασία, όταν δεν υπάρχει πεδίο συνεργασίας, πρέπει να απαντάς όταν προκαλείσαι. Δεν θέλουμε να μιλήσουμε με ονόματα. Οι ανακοινώσεις της ομοσπονδίας θεωρούμε πως είναι κάτι που μας προκαλεί. Θα περιμέναμε μια καλύτερη, πιο θετική προσέγγιση στην προσπάθεια που κάνουμε κι όχι να καλούμαστε να απολογούμαστε για πράγματα που δεν περνούσαν από τα χέρια μας γιατί δεν είμαστε διοίκηση, αλλά υπήρξαμε αθλητές και γνωρίζουμε πράγματα και καταστάσεις. Δεν έχουμε διοικήσει εμείς τον κλασικό αθλητισμό», τόνισε και πρόσθεσε:
«Θεωρούμε πως γίνονται πράγματα λάθος, έχουν γίνει και σωστά για να μην τα μηδενίζουμε όλα, αλλά θέλουμε τα σωστά να γίνουν περισσότερα. Το σύστημα της ομοσπονδίας εδώ και 27 χρόνια προσπαθεί να διατηρήσει ένα καθεστώς. Η Τασούλα Κελεσίδου είπε πως σε αυτό το κάλεσμα δεν περισσεύει κανείς. Περιμένανε να δεχτούν αυτό το κάλεσμα, αλλά δεν έγινε. Αντ' αυτού βγαίνουν κάποιες ανακοινώσεις από την υπάρχουσα διοίκηση του ΣΕΓΑΣ με έναν άκομψο τρόπο, από το επίσημο σάιτ της ομοσπονδίας. Εμείς όποια προσπάθεια κάνουμε γίνεται για ένα καλύτερο αύριο στο στίβο».

Υποστήριξη: SilkTech