Τα τέσσερα γκολ έφτασε ο Χρήστος Ελευθεριάδης στη Super League - ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα, Δεκέμβριος 7, 2020 - 12:32μμ

Επιτέλους εντός έδρας νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που μετά από τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες στο Εθνικό Στάδιο «Οι Ζωσιμάδες» πήρε το πολύτιμο «τρίποντο», επικρατώντας 2-0 της Λαμίας για την 11η αγωνιστική της Super League.

Ο Ελευθεριάδης στο 30΄ και ο Παμλίδης με πέναλτι στο 87΄ πέτυχαν τα γκολ της αναμέτρησης, κρατώντας την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ «βυθισμένη» στην τελευταία θέση της κατάταξης, με μόλις δύο βαθμούς και χωρίς θετικό αποτέλεσμα μακριά από τη Λαμία.

Ο πρώην επιθετικός της Παναχαϊκής έφτασε αισίως τα 4 γκολ στη Super League και είναι στην 5η θέση του πίνακα των σκόρερ.

Ο ΠΑΣ πήρε από το ξεκίνημα τον έλεγχο του αγώνα, πάτησε αρκετές φορές στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς όμως να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες. Κατάφερε πάντως να ανοίξει το σκορ στο 30΄, με πολύ ωραία κεφαλιά του Ελευθεριάδη, μετά από σέντρα του Εραμούσπε από τα αριστερά. Η Λαμία πλησίασε την ισοφάριση στο 54΄, όμως ο Χουτεσιώτης απέκρουσε το σουτ του Ρόμανιτς, ενώ στο 75΄ ο Ντέλετιτς βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, αλλά σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Ο Παμλίδης αστόχησε μέσα από την περιοχή στο 78΄, αλλά στο 87΄ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Πίρσμαν από τον Μπεχαράνο και «κλείδωσε» τη νίκη του «Αγιαξ της Ηπείρου».

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Ελευθεριάδης, Οικονομόπουλος, Καρτάλης, Παμλίδης, Νάουμετς - Αντέτζο, Καραμάνος, Σαραμαντάς, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανετόπουλος

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος, Πίρσμαν, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σιόντης, Κάστρο, Μπρένερ (64΄ Καρτάλης), Ελευθεριάδης (90΄+ Νάουμετς), Ντομίνγκεθ (77΄ Κάργας), Παμλίδης (90΄+ Δούμτσης)

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μπεχαράνο (90΄ Γκούγκα), Μπουλούλης (56΄ Αραμπούλι), Ρόμανιτς, Μπάχανακ (79΄ Τσούκαλος), Βασιλόγιαννης (56΄ Ντέλετιτς), Καραμάνος

Υποστήριξη: SilkTech