Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης διοργανώνει το "3ο Επιμορφωτικό Webinar"

Πέμπτη, Οκτώβριος 8, 2020 - 8:02πμ

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Υ.) διοργανώνει την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 19:00, το "3ο Επιμορφωτικό Webinar Προπονητών Υδατοσφαίρισης".

Για μια ακόμα φορά το Webinar θα έχει διεθνή χαρακτήρα καθώς κύριος ομιλητής θα είναι ο πολυνίκης προπονητής της JUG Dubrovnik,  Vjekoslav Kobescak  με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης (LEN Champions League) το 2016 καθώς και πέντε σερί πρωταθλήματα Κροατίας (2016-2020).

Επίσης εκλεκτοί ομιλητές (με σπουδαία θητεία ως αθλητές υδατοσφαίρισης) θα είναι η Λίνα Ψούνη - Αθλητική Ψυχολόγος , MSc, Phd καθώς και ο Νίκος Καφετζόπουλος - Κλινικός Διαιτολόγος -Διατροφολόγος.

Η συμμετοχή στο επιμορφωτικό Webinar θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Σ.Ε.Π.Υ.  Επίσης δίνεται η δυνατότητα στα ΜΗ μέλη και υπόλοιπους ενδιαφερόμενους ανθρώπους που χώρου της Υδατοσφαίρισης να παρακολουθήσουν το Webinar με κόστος συμμετοχής 20€.

Η πλήρης ατζέντα του Επιμορφωτικού Webinar :

Κυριακή 11/10/2020 ώρα 19.00

- "Defense on the outside positions in water-polo"

Vjekoslav Kobescak - Head Coach of Yug Dubrovnik

- " O ρόλος του Προπονητή στην ανάπτυξη ψυχολογικών δεξιοτήτων στην Υδατοσφαίριση

Λίνα Ψούνη - Αθλητική Ψυχολόγος , MSc, Phd

- " Η σημασία της διατροφής στην αθλητική απόδοση"

Νίκος Καφετζόπουλος - Κλινικός Διαιτολόγος -Διατροφολόγος

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν το Επιμορφωτικό Webinar θα πρεπει να συμπληρώσουν την ακόλουθη ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ όπου περιέχονται και αναλυτικές οδηγίες.

Για την Ηλεκτρονική σας Εγγραφή στον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης ακολουθήστε τις οδηγίες στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας (http://sepywp.gr)

Μετά το πέρας του webinar στους συμμετέχοντες θα δοθεί επίσημη "Βεβαίωση Παρακολούθησης" .

Υποστήριξη: SilkTech