Επανεκκίνηση με το Πάτραι ο Ραφαήλ Σκιαδαρέσης

Τρίτη, Σεπτέμβριος 22, 2020 - 11:59πμ

Έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα είναι ο Ραφαήλ Σκιαδαρέσης με την φανέλα του Πάτραι.

Ύστερα από μια πολύμηνη περίοδο προβλημάτων και απουσίας από τη δράση (λόγω τραυματισμού, αρχικά, και στρατιωτικής θητείας ακολούθως), είναι έτοιμος για το restart!

Γεννήθηκε το 1999 και ξεκίνησε από πολύ μικρός, 7 ετών, στα τμήματα υποδομής του Δία. Ακολούθως έπαιξε (14 ετών) με τον Ωλενιακό στη Γ' Κατηγορία και μετά στους μικρούς της Παναχαϊκής. Στα 16 του έκανε ντεμπούτο σε ανδρική ομάδα, με την φανέλα της Αναγέννησης, επιστροφή στην Παναχαϊκή και στην Κ-20. Ακολούθως αγωνίστηκε στον Διαγόρα, όπου πανηγύρισε το Σούπερ Καπ, μετά στον Ατρόμητο (Κυπελλούχος ΕΠΣΑ) και από πέρυσι είναι στο Πάτραι.

Βασική του θέση, αριστερό χαφ, παίζει όμως και «10άρι». Άλλωστε πλεονέκτημά του είναι ο ποδοσφαιρικός του τσαμπουκάς (και στον αντίποδα, μειονέκτημα, τα θέματα της δύναμης).

Το Πάτραι έχει ενισχυθεί, έχει «όνομα» και βαριά φανέλα: «Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε, αυτός είναι ο στόχος μας, κι αυτό επιδιώκω κι εγώ για την ομάδα. Μετά από μια δύσκολη περίοδο ελπίζω πως έχω επανέλθει και θα δώσω τα πάντα για τον κοινό μας στόχο», είπε ο Ραφαήλ Σκιαδαρέσης, που ήταν ξεκάθαρος και σε ότι αφορά το μέλλον του: «Θέλω να φτάσω σε όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο. Αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν θα πω τίποτε άλλο, τα άλλα δεν είναι στόχοι, αλλά όνειρα!».

Έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από την πρώτη του χρονιά στην Αναγέννηση, ενώ θυμάται ακόμα το παιχνίδι ΟΦΗ - Παναχαϊκή 0-1, για το πρωτάθλημα Νέων, στο Γεντί Κουλέ.
Θαυμάζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ως πλήρη αθλητή κι όχι μόνο ως πετυχημένο ποδοσφαιριστή.

Όταν δεν είναι στο γήπεδο θα τον βρείτε στο Discovery όπου δουλεύει ως barista. Κι αυτός είναι ο τομέας που τον προσελκύει και για την μελλοντική του επαγγελματική ανέλιξη.

Θέλησε, τέλος, να σταθεί στο μεγαλύτερο και σημαντικότερο πρόβλημα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Πάτρα: «Δεν υπάρχουν γήπεδα. Οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν δικούς τους χώρους και μοιράζονται γήπεδα με άλλες. Μοιράζονται, την ίδια στιγμή, ένα γήπεδο, κάνουν λάθος ώρα προπόνηση για να μπορέσουν όλοι, και μάλιστα σε ακατάλληλες ώρες. Τι πάει να πει προπόνηση 10 ή 11 το βράδυ; Που ακούστηκε αυτό;»...

TΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech