Συγκινητική ανταπόκριση στο κάλεσμα του Αίαντα για τον Σωτήρη Λαλιώτη

Παρασκευή, Ιούνιος 19, 2020 - 1:10μμ

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Αίαντα Πατρών  για τον Σωτήρη Λαλιώτη που χρειάζεται να κάνει επέμβαση στην Αθήνα. Ο Σωτήρης Λαλιώτης είναι ένας από τους «καθημερινούς ήρωες» το ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Ένας άνθρωπος που παρέχει τις υπηρεσίες του στην ομάδα και βρίσκεται πάντα δίπλα στους ποδοσφαιριστές.

Έφτασε λοιπόν η στιγμή που όλοι μας οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό του, καθώς υπέστη έμφραγμα και χρειάζεται οικονομική βοήθεια ώστε να χειρουργηθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Χαρακτηριστικές ανακοινώσεις:

«Ο εκπολιτιστικός σύλλογος Ανθουπόλεως Πατρών και το διοικητικό συμβούλιο Α.Ο. Αίας Πατρών, ευχαριστούν θερμά όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας.

Σε λιγότερο από 24 ώρες καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα αξιόλογο σεβαστό ποσό που θα καλύψει τα έξοδα για την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και τη μετακομιδή στην Αθήνα του αγαπητού μας φίλου Σωτήρη.

Ο καθένας λίγο ή πολύ έδωσε αυτό που μπορούσε.

Το μόνο που μας μένει είναι να προσευχηθούμε ώστε όλα πλέον να πάνε καλά.

Όλοι μαζί καταφέραμε το ακατόρθωτο....

Σας ευχαριστούμε!

Ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "ΑΙΑΝΤΑΣ ΠΑΤΡΩΝ" ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΛΑΛΙΩΤΗ ΣΩΤΗΡΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ EUROBANK (ΚΑΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ) GR0702601510000170101158144 Ή ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΝΘΟΥΠΟΛΕΩΣ 23"».

Υποστήριξη: SilkTech