Πρεμιέρα στα πλέι οφ με ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός * Όλο το πρόγραμμα

Παρασκευή, Μάρτιος 6, 2020 - 2:52μμ

Με ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού θα αρχίσουν την επόμενη εβδομάδα τα πλέι-οφ της Super League, όπως προέκυψε από την κλήρωση που διενεργήθηκε στα γραφεία του συνεταιρισμού. Η πρεμιέρα περιλαμβάνει επίσης το αθηναϊκό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Άρης θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ.

Από κει και πέρα, τη 2η ημέρα ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, ακολουθεί την 3η αγωνιστική το ντέρμπι «αιωνίων» στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ η 4η ημέρα περιλαμβάνει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Αρης-ΠΑΟΚ, αλλά και τη μάχη ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, και η 5η αγωνιστική την αναμέτρηση των δύο «Δικεφάλων» στην Τούμπα.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα του β΄ γύρου των πλέι-οφ δεν είναι σε αντιστοιχία με εκείνο του α΄ γύρου.

Όπως συμφωνήθηκε, οι αγώνες κατάταξεις για τις θέσεις 1-6 δεν θ' αρχίσουν το προσεχές Σ/Κ, με τις ομάδες να ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο μίνι πρωτάθλημα των 10 αγωνιστικών στις 14-15 Μαρτίου.

Το πρόγραμμα των πλέι-οφ

1η αγωνιστική

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Άρης-ΟΦΗ

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

2η αγωνιστική

Ολυμπιακός-Άρης

ΟΦΗ-ΑΕΚ

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

3η αγωνιστική

ΑΕΚ-Άρης

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ

4η αγωνιστική

ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Άρης-ΠΑΟΚ

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

5η αγωνιστική

Ολυμπιακός-ΟΦΗ

Παναθηναϊκός-Άρης

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

6η αγωνιστική

Άρης-ΑΕΚ

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

7η αγωνιστική

ΑΕΚ-ΟΦΗ

Άρης-Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

8η αγωνιστική

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

ΟΦΗ-Άρης

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

9η αγωνιστική

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Άρης-Παναθηναϊκός

ΟΦΗ-Ολυμπιακός

10η αγωνιστική

Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ

ΠΑΟΚ-Άρης

Μερική επικύρωση της βαθμολογίας, αναβλήθηκε η κλήρωση των πλέι άουτ

Σε μερική επικύρωση της τελικής βαθμολογίας της κανονικής περιόδου προχώρησε το διοικητικό συμβούλιο της Super League. Η διοργανώτρια αρχή επικύρωσε τη βαθμολογία των θέσεων 1-6, ανοίγοντας το δρόμο για την έναρξη των πλέι-οφ την επόμενη εβδομάδα, στον αντίποδα όμως έμειναν σε εκκρεμότητα οι θέσεις 7-14 και μοιραία και η κλήρωση των πλέι-άουτ.

Η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου, σε ό,τι αφορά το σκέλος της αφαίρεσης επτά βαθμών από τον ΠΑΟΚ, τέθηκε σε ισχύ, όχι όμως και οι αποφάσεις που αφορούν την Ξάνθη (-7 βαθμοί για την πολυϊδιοκτησία και -5 για τη μετοχική σύνθεση).

Υποστήριξη: SilkTech