Ο Στέλιος Καγιάφας στις εκλογές της ΟΜΑΕ

Τρίτη, Φεβρουάριος 4, 2020 - 8:03μμ

Η ωριμότητα του ανθρώπου είναι χωρίς να χάνει ποτέ τον νεανικό του ενθουσιασμό να διατηρεί τη σοβαρότητα, την αξιοπρέπειά και την τιμιότητα του.

Χαρακτηριστικά που αναζητούνται σε ανθρώπους που διατελούν θεσμικά όργανα στο ελληνικό motorsport. Και δεν αρκούν τα πρόσφατα παραδείγματα από τους ανθρώπους που διοικούσαν το σπορ για να διαπιστώσεις πως η εκλογή τους ήταν αυτοσκοπός, προβάλλονταν τον ματαιόδοξο εαυτό τους με ένα έργο που ''εξέθεσε'' την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, δημόσια με την έκπτωσή τους. Αυτό ήταν το αποκορύφωμα της επί ετών κακοδιαχείρισης.

Μακριά από όλα αυτά, σταθερός πραγματικός ''υπηρέτης'' του σπορ και ιδιαίτερα του karting, είναι o Στέλιος Καγιάφας. Με σοβαρότητα σε όλους τους ρόλους από οδηγός και μηχανικός καρτ ως διαιτητής υψηλού επιπέδου ο Πατρινός αλυτάρχης Στέλιος Καγιάφας θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην Ο.Μ.Α.Ε.

Η συγκεκριμένη υποψηφιότητα αποτελεί σπουδαία στοιχείο για την με σοβαρότητα εξέλιξη του karting. H εκλογή του Στέλιου Καγιάφα θα αποτελέσει στο νέο Δ.Σ. την εξαιρετική εκπροσώπηση του karting από μία σπουδαία προσωπικότητα. Όλα τα σωματεία που θα συμμετέχουν στην διαδικασία οφείλουν να ''κρατήσουν'' ένα ''σταυρό'' για το karting. Η εκλογή του Στέλιου Καγιάφα είναι απαραίτητη!

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΤ

Υποστήριξη: SilkTech