Χωρίς άγχος με τον αήττητο Χαρίλαο Τρικούπη (17:00) ο Απόλλωνας

Σάββατο, Ιανουάριος 18, 2020 - 9:50πμ

Την δυσκολότερη του αποστολή μέχρι τώρα στη χρονιά έχει ο Απόλλωνας Πατρών στο φινάλε του πρώτου γύρου της Α2 Εθνικής μπάσκετ των ανδρών. Οι «μελανόλευκοι» φιλοξενούνται (17:00, live στο sportin.gr) από τον πρωτοπόρο και αήττητο Χαρίλαο Τρικούπη, στο Μεσολόγγι για την 15η αγωνιστική.

Η ομάδα του Κώστα Δελέγκου, απαλλαγμένη από το άγχος ταξιδεύει στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας για το καλύτερο δυνατό απέναντι σε μία ομάδα που σπάει όλα τα ρεκόρ φέτος, έχοντας το απόλυτο στον πρώτο γύρο!

Φτάνοντας ήδη τις 10 νίκες, ο Απόλλωνας έχει απαλλαχθεί από τον βραχνά των πλέι άουτ, ενώ σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα, με τα φετινά να είναι πιο χαμηλά ως ώρας, οι «μελανόλευκοι» χρειάζονται 4 νίκες ακόμα, με έναν γύρο μπροστά τους για να πετύχουν την απευθείας παραμονή, που ήταν και ο στόχος στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Με αυτό σαν δεδομένο και με την βοήθεια του κόσμου τους στο κλειστό του Μεσολογγίου, οι παίχτες του Κώστα Δελέγκου δεν αποκλείεται να βάλουν δύσκολα στο πρωτοπόρους, ειδικά αν ξεδιπλώσουν στο βαθμό που το κάνουν στην Περιβόλα, τις επιθετικές τους αρετές.

Υποστήριξη: SilkTech