Επιστρέφει στο Κουκούλι για καλό σκοπό η Ακαδημία των Σπορ

Πέμπτη, Οκτώβριος 31, 2019 - 9:50πμ

Την Κυριακή στις 5.00 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο ΠΕΑΚ στο Κουκούλι η ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ θα αγωνισθεί για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών με αντίπαλο την ομάδα του Νηρεύς.

Η ομάδα της Πάτρας που θα αγωνισθεί για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος μπροστά στους φιλάθλους της, θα επιδιώξει την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την δυνατή ομάδα του Νηρεύς, που στην ουσία είναι θυγατρική ομάδα  του ΑΣΕ Δούκα που αγωνίζεται στην Α1 εθνική κατηγορία ανδρών.

Ο αγώνας είναι κομβικής σημασίας για την ομάδα του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου, αφού εάν στο στρατόπεδο του Πατρινού  συλλόγου  θέλουν να πετύχουν τον φετινό τους στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία, θα πρέπει πρωτίστως να κερδίσει όλους τους αγώνες στην Πάτρα και όσους βαθμούς μαζέψει μακριά από το Κουκούλι για να έχει έτσι ελπίδες να εκπληρώσει τον στόχο της.

Το τεχνικό επιτελείο και παίκτες του συλλόγου συνεχίζουν  την προετοιμασία τους  για τον αγώνα, ξέρουν ποιους παίκτες έχουν να αντιμετωπίσουν και ευελπιστούν με την βοήθεια του κόσμου να φτάσουν  στην Κυριακάτικη νίκη.

Στον  αγώνα παράλληλα θα γίνει και μια κίνηση ανθρωπιάς εκ μέρους των αθλητών και μελών της Ακαδημίας των Σπορ και αντί εισιτηρίου, θα υπάρχει ένας κουμπαράς, όπου ο καθένας που θα εισέρχεται στον αγώνα από το υστέρημα του   θα βάζει μέσα όσα χρήματα μπορεί,  για να μπορέσει ο μικρός Γιώργος Ιωάννου  να μεταβεί στις 10 Νοεμβρίου στην Αυστρία και να υποβληθεί σε εγχείρηση για αφαίρεση όγκου από την υπόφυση και το οπτικό χίασμα για να μην εμποδίζετε  πλέον την ανάπτυξη του. Η όλη προσπάθεια στηρίζεται και θα γίνει μέσω της ΜΚΟ ‘’ ο Μικρός Πρίγκιπας ‘’.

Ο μικρός Γιώργος είναι γιός του Λεωνίδα Ιωάννου νυν διοικητικός ηγέτης της ομάδος ΓΑΣ Καματερού, παλιός αθλητής και  προπονητής χάντμπολ.

Όσοι δεν μπορέσουν  να παρευρεθούν στο Κουκούλι μπορούν  να καταθέσουν χρήματα  στην:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 6115-145359-965

IBAN: GR8201711150006115145359965...

Αιτιολογία κατάθεσης: ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6931 113206.

Υποστήριξη: SilkTech