Beach Volleyball: Οι Γάλλοι το έριξαν στο συρτάκι!

Σάββατο, Αύγουστος 31, 2019 - 8:02μμ

Ήταν τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός των Γάλλων και των Γαλλίδων που κυριάρχησαν κατά κράτος στα δυο Τουρνουά Beach Volleyball των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, ώστε στον επίλογο της χθεσινής φαντασμαγορικής βραδιάς το έριξαν στο συρτάκι!

Μετά λοιπόν τις τελετές απονομές των μεταλλίων οι τέσσερις αθλητές και οι δυο αθλήτριες της Γαλλίας ανέβηκαν μαζί στο βάθρο και έδωσαν τη δική τους χορευτική παράσταση, εισπράττοντας την αποθέωση από το κοινό που είχε πλημμυρίσει τις εξέδρες της Εγκατάστασης "Αρτεμις". 

Οι πρωταθλητές στους άνδρες Olivier BARTHELEMY, Arnaud LOISEAU, οι  νικήτριες στις γυναίκες Αline CHAMEREAU, Alexandra JUPITER και οι Timothee PLATRE, Jeremy SILVESTRE που κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στους άνδρες έδωσαν στην κυριολεξία τα ρέστα τους.

Οταν από τα μεγάφωνα άρχισε να ακούγεται η περίφημη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη από την ταινία "Zorba the Greek" οι τέσσερις αθλητές και οι δυο αθλήτριες πιάστηκαν χέρι-χέρι και άρχισαν να χορεύουν συρτάκι!

«Ω συρτάκι! Πόσο υπέροχη και μαγική μουσική είναι αυτή; Την ακους και  θέλεις να χορέψεις. Χωρίς αμφιβολία αν απονέμονταν μετάλλια στις διοργανώσεις, θα έδινα και με τα δυο μου χέρια το χρυσό στην Πάτρα και στον κόσμο της" σχολίασε εκστασιασμένη η Alexandra JUPITER.  

Υποστήριξη: SilkTech