Αλμύρας και Μπιτσάκος οδήγησαν την Εθνική παίδων στα προημιτελικά

Τρίτη, Ιούλιος 23, 2019 - 1:41μμ

Καταπληκτική η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Παίδων επικράτησε με 15-10 της Τουρκίας, το πρωί της Τρίτης (23/7) και πήρε πανηγυρικά την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του 1ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της κατηγορίας, στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας.

Οι Πατρινοί Αλμύρας και Μπιτσάκος είχαν από 2 γκολ ξανά και πρωταγωνίστησαν στη νίκη της Εθνικής.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε το "3 στα 3" στον Β’ Όμιλο όπου πήρε άνετα και την πρωτιά που την έφερε απευθείας στην 8άδα.

Πλέον η Ελλάδα θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στον προημιτελικό, με στόχο την πρόκριση στην τετράδα. Αυτός θα προκύψει από το ζευγάρι Ρωσία ή Γεωργία – Σλοβακία.

Έτσι φαίνεται πως ο δρόμος για την είσοδο στα ημιτελικά είναι ανοιχτός, αρκεί τα παιδιά του Σάκη Πλατανίτη να παρουσιάσουν ανάλογη εικόνα σαν αυτή μέχρι σήμερα. Ο προημιτελικός είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (25/7) στις 20.30 ώρα Ελλάδας.

Η Εθνική επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της στο ματς με την Τουρκία, πήρε μια διαφορτά ασφαλείας και την αύξησε μέχρι το φινάλε. Πρώτοι σκόρερ για την ομάδα μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναδείχθηκαν οι Νίκος Καστρινάκης και Ιάσων Τουρκομένης με 4 γκολ.

Οκτάλεπτα: 4-3, 3-1, 5-3, 3-3.

ΕΛΛΑΔΑ (Σάκης Πλατανίτης): Δαμίγος, Τουρκομένης 4, Δευτεραίος, Μαθιόπουλος 1, Αλμύρας 2, Καστρινάκης 4, Κανδανολέων, Αμπαζής 1, Μυρίλος, Μπιτσάκος 2, Βασιλόπουλος 1, Εγνατιάδης, Αλειφτήρας.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Σαλί Α., Σάρι, Ερσικντί 3, Σέτιν, Κάνερ, Καραμπένλι 2, Καρακασλιόγκλου, Κανογκούλαρι, Ορ 1, Γενέρ 3, Σάλι Ο., Σάρακ 1, Κάφερλι, Ζόμπου.

Υποστήριξη: SilkTech