Ανατροπή… σωτηρίας για το βόλεϊ της ΕΑΠ

Τρίτη, Ιούλιος 16, 2019 - 10:03μμ

Σε μία κίνηση που προκαλεί τεράστια έκπληξη, φέρεται να προχώρησε η διοίκηση της ΕΑΠ. Οι «μελανόλευκοι», σύμφωνα με πληροφορίες, έστειλαν έγγραφο στην ΕΣΠΕΠ για την κανονική συμμετοχή της ανδρικής ομάδας στα τοπικά πρωταθλήματα, καίτοι αρχικά είχε ανακοινωθεί πως δεν θα κατέβει να αγωνιστεί.

Εκεί που φαινόταν ότι το θέμα είχε κλείσει για τα καλά, μετά από σφοδρές αντιδράσεις, πριν λίγες ημέρες, και ενώ εξέπνευσε η διορία για τη δήλωση συμμετοχής, φαίνεται ότι υπάρχει ολοκληρωτική ανατροπή σκηνικού!

 Το έγγραφο δήλωσης συμμετοχής όλων των τμημάτων βόλεϊ στην τοπική Ένωση περιελάμβανε και την ανδρική ομάδα και μένει να διευκρινιστεί αν θεωρηθεί έγκυρο, με ότι παράταση δίνουν οι ομοσπονδάιες.

Η ΕΣΠΕΠ δεν έχει πάρει κάποια απόφαση ακόμα και αναμένεται με μεγάλη αγωνία η κατάληξη αυτής της υπόθεσης, που μπορεί να αποτελέσει σανίδα σωτηρίας για το ιστορικό τμήμα.

Οι αντιδράσεις των υπόλοιπων ομάδων της κατηγορίας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση.

Απορίας δε άξιο είναι ότι εφόσον επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες, το τι έφερε αυτή την πλήρη μεταστροφή στη στάση της διοίκησης και ποιος τελικά (ή πως) θα καλύψει τα έξοδα λειτουργίας του τμήματος.

Υποστήριξη: SilkTech