Επιστρέφει με Άρη Αγγελόπουλο ο Θησέας Πατρών

Τετάρτη, Ιούλιος 10, 2019 - 7:50μμ

Μία ακόμα επιστροφή είχαμε στο Πατρινό βόλεϊ μετά τις πολλές και σπουδαίες απώλειες. Ο Θησέας Πατρών επιστρέφει με μία μεγάλη μεταγραφή στον πάγκο του.

Ο Άρης Αγγελόπουλος επιστρέφει στους πάγκους και θα αναλάβει την αναγέννηση της Πατρινής ομάδας, στην οποία θα είναι Τεχνικός Διευθυντής αλλά και προπονητής της αντρικής ομάδας, η οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση του Θησέα:

«Η Διοίκηση του ΘΗΣΕΑ ΠΑΤΡΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους φίλους του βόλεϊ, ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΕΔΩ και συνεχίζουμε. Το σωματείο δραστηριοποιεί εκ νέου τα αγωνιστικά του τμήματα, με σκοπό να συνεχίσει αυτό που τόσα χρόνια έκανε.

Να συμβάλει στην ανάπτυξη του βόλεϊ της Πάτρας, με ανιδιοτέλεια και διάθεση για προσφορά στον αθλητισμό και στην κοινωνία, μακριά και έξω από «παιχνίδια» ξένα με εμάς και τις αρχές μας.

Σ’ αυτή τη νέα προσπάθειά μας, εκτός από όλους αυτούς που μέχρι σήμερα πορευτήκαμε μαζί τους, έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την συνεργασία του ΘΗΣΕΑ  με έναν από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες προπονητές.

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΘΗΣΕΑ τον Άρη Αγγελόπουλο, ο οποίος από την θέση του Τεχνικού Διευθυντή αλλά και του προπονητή του ανδρικού τμήματος, θα συμβάλει καθοριστικά στην υλοποίηση των στόχων του ΘΗΣΕΑ.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν ανακοινώσεις για την στελέχωση και των υπολοίπων τμημάτων».

Υποστήριξη: SilkTech