«Τέλος» ο Βεργέτης από την Δόξα Δράμας-Αναλαμβάνει ο Σπανός

Κυριακή, Φεβρουάριος 24, 2019 - 4:31μμ

Χωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν, πλέον, ο Στάϊκος Βεργέτης και η Δόξα Δράμας. Λίγες ώρες μετά το εντός έδρας 2-2 με τον Πλατανιά, η διοίκηση των «μαυραετών», ανακοίνωσε το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Διάδοχος του Βεργέτη θα είναι ο πρώην τεχνικός της Κέρκυρας, Δημήτρης Σπανός, ο οποίος συμφώνησε με τους «ασπρόμαυρους» να αναλάβει το τιμόνι και το βράδυ της Κυριακής (24/02) αναμένεται στη Δράμα για να οριστικοποιηθεί η πρόσληψή του. Ο Σπανός έφυγε από την Κέρκυρα μετά την ήττα από την Παναχαϊκή στην Αγυιά.

Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Στάικο Βεργέτη και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Για τον 49χρονο Αιγιώτη προπονητή η Δόξα Δράμας θα αποτελέσει τον 7ο σταθμό του στη Football League. Είχαν προηγηθεί οι Παναχαϊκή, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, Παναιγιάλειος, Άρης και Κέρκυρα.

Με τους Θεσσαλονικείς είχε πανηγυρίσει την άνοδο στη Super League. Έχει εργαστεί ακόμα σε Πανελευσινιακό, Ερμιονίδα, Ρόδο, Αίαντα Σαλαμίνας, Βύζαντα Μεγάρων και Αναγέννηση Άρτας.

Υποστήριξη: SilkTech