Ο Νικόλας Φιλόπουλος για το μέλλον του στον ΝΟΠ

Δευτέρα, Οκτώβριος 4, 2021 - 9:00μμ

Ο Νίκος Φιλόπουλος τοποθετήθηκε στο προφίλ του στο facebook για το μέλλον του στον ΝΟΠ.

Αναλυτικά:

"Αφού δεν μπορούσα να τα κερδίζω είπα τουλάχιστον να τα μοιράζω!
Από το μακρινό 1992 και το Ζ' κύπελλο Άνοιξης του ΝΟΠ, στο 2021 όπου εκπροσωπώντας την ΚΟΕ έδωσα τον Ιούνιο τα χάλκινα μετάλλια στην ομάδα παίδων (Κ15) και χθες το βράδυ τα χρυσά στην ομάδα των μίνι παίδων (Κ13) για την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Πατρών. Κατάφεραν σε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά με τις πισίνες κλειστές για 6 μήνες, να υπερβούν τις προσδοκίες όλων, να ξεπεράσουν τον ίδιο τους τον εαυτό και να φέρουν τεράστιες επιτυχίες τόσο στην υδατοσφαίριση όσο και στην κολύμβηση.
Συγχαρητήρια σε όλους του προπονητές μας που καθοδήγησαν τα παιδιά. Η συστηματική δουλειά τους εδώ και χρόνια αποδίδει καρπούς και είμαστε σίγουροι ότι το ίδιο θα συνεχίσει να συμβαίνει στο μέλλον. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι είναι αυτοί που διδάσκουν ήθος και σωστή αθλητική συμπεριφορά στα παιδιά και τους ευχαριστούμε γι' αυτό.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς των αθλητών που «προπονούνται» και αυτοί με τη σειρά τους για χρόνια έξω από τα κολυμβητήρια. Χωρίς την οικονομική συμβολή τους μέσω των συνδρομών, ο ερασιτεχνικός αθλητισμός σίγουρα θα βρισκόταν σε πολύ πιο δυσχερή θέση.
Από την πλευρά μου, δεν μπορώ παρά να είμαι χαρούμενος για τις απίστευτες στιγμές που μας χάρισαν όλα αυτά τα παιδιά. Πέρα από τις αγωνιστικές επιτυχίες (που δεν θα έρχονται πάντα) το γεγονός ότι τόσα παιδιά ασχολούνται με τον αθλητισμό είναι το μεγαλύτερο κέρδος. Η αξία της ασχολίας με τον αθλητισμό είναι ανεκτίμητη και στόχος μας είναι να συμβαδίζει με την καλλιέργεια της ψυχής.
Σήμερα με τις εκλογές στο ΝΟΠ κλείνει ένας κύκλος που ξεκίνησε το 2018 και ανοίγει ένας καινούριος. Ευχαριστώ όσους έκαναν καλοπροαίρετη κριτική, η οποία δεν είναι μόνο επιθυμητή αλλά απαραίτητη. Υπάρχουν και μερικοί που αναβλύζουν τοξικότητα. Δεν πειράζει, εμείς θα συνεχίσουμε τη προσπάθεια. Θα προσπαθήσουμε να μάθουμε από τα λάθη μας και να γίνουμε καλύτεροι.
Καλούμε όλους τους φίλους του ΝΟΠ να σταθούν δίπλα στον όμιλο, όπως μπορεί ο καθένας. Με τη βοήθειά σας μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα.
92 χρόνια ιστορίας και συνεχίζουμε!
Citius, Altius, Fortius!".

Υποστήριξη: SilkTech