Γιάννης Πουρνατζής: Η επιστροφή του χαρισματικού χαφ στον Άρη Πατρών

Σάββατο, Ιανουάριος 8, 2022 - 7:30μμ

Φοράει επιτέλους τα «ερυθρόλευκα» ο Γιάννης Πουρνατζής. Ο χαρισματικός χαφ, επιστρέφει από τον δανεισμό του στην Δόξα Νιφορεΐκων και θα αγωνιστεί με την ομάδα του Άρη Πατρών στο υπόλοιπο των αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου...
Γεννημένος στις 19.01.2000, ο ταλαντούχος αμυντικός χαφ που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παμπατραϊκού και του Αχαϊκού πριν καταλήξει στο Πάτρα 2005, με το οποίο έδειξε τις τεράστιες δυνατότητες του πριν καν ενηλικιωθεί.
Αγωνίστηκε στα 15 του μόλις χρόνια στην 4η γιορτή του Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή στο Αίγιο, ενώ ήταν μέλος της Παιδικής ομάδας του Πάτρα 2005 που το 2016 κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή για πρώτη φορά στην ιστορία της και παράλληλα πανηγύρισε τον τίτλο και με την Μικτή Αχαΐας την ίδια χρονιά.
Βασικός και αναντικατάστατος σε Γ', Β' και Α' Κατηγορία, αποκτήθηκε από τον Άρη τον Σεπτέμβριο του 2020, αλλά η πανδημία δεν του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί με την ομάδα μας.
Δόθηκε δανεικός στην ΑΕ Μεσολογγίου τον Μάρτιο του 2021 και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και φέτος το α' μισό του πρωταθλήματος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Δόξα Νιφορεΐκων και τον Α' Όμιλο της Α' Κατηγορίας.
Πλέον επιστρέφει από τον δανεισμό του και θα φορέσει την φανέλα με το αστέρι στην καρδιά.

Υποστήριξη: SilkTech