Αλέξανδρος Ράπτης: Στόχος η πρόκριση στους 16 του Ευρωβόλεϊ

Σάββατο, Αύγουστος 5, 2023 - 9:00μμ

Μετά από απουσία ενός έτους από την Εθνική ομάδα, ο Πατρινός Αλέξανδρος Ράπτης έχει επιστρέψει δυναμικά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Ο διεθνής ακραίος μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του προπονούνται καθημερινά στο κλειστό της Γλυφάδας ενόψει του Ευρωβόλεϊ στα τέλη Αυγούστου.
Σε συνέντευξή του στο volleyball.gr, ο Αλέξανδρος Ράπτης αναφέρθηκε στην οργάνωση που υπάρχει στην προετοιμασία της Εθνικής που βοηθάει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να μένουν συγκεντρωμένοι αποκλειστικά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ έθεσε ως στόχο την πρόκριση στους 16 του Ευρωβόλεϊ.
«Είναι μία πάρα πολύ καλή προετοιμασία. Χρόνο με το χρόνο οι προετοιμασίες μας αναβαθμίζονται όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, την οργάνωση. Μέσω αυτών ανεβαίνουν και οι Εθνικές ομάδες και το βόλεϊ. Από τις καλύτερες προετοιμασίες που έχω βιώσει. Υπάρχει άψογη συνεργασία μεταξύ των παικτών, του σταφ και της διοίκησης. Είναι σημαντικό για έναν αθλητή να έχει στο μυαλό του μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι όλα οργανωμένα και εμείς σκεφτόμαστε μόνο το βόλεϊ» σχολίασε για τη προετοιμασία που γίνεται υπό τις οδηγίες του Ντάντε Μπονιφάντε, ενώ αναφέρθηκε και στον όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Ισραήλ.
«Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Αυτός είναι ο στόχος. Έχω συμμετάσχει σε άλλα δύο ευρωπαϊκά, στο πρώτο είχαμε προκριθεί, στο δεύτερο όχι. Βλέποντας την ομάδα, υπάρχουν ψημένοι παίκτες και οι νέοι έχουν δίψα, πράγμα πολύ σημαντικό».

Υποστήριξη: SilkTech