Υποψήφιος στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ ο Πέτρος Μαντάς

Σάββατο, Οκτώβριος 24, 2020 - 3:00μμ

Υπέρ της συνέχισης του έργου της νυν διοίκησης του ΣΕΓΑΣ τίθεται ο Πέτρος Μαντάς.

Ο επί χρόνια έφορος και αναμορφωτής του τμήματος στίβου της Ολυμπιάδας, θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές του ΣΕΓΑΣ «στηρίζοντας τη συνέχιση του έργου της νυν διοίκησης», αλλά και «συζητώντας και αξιολογώντας κάθε αντίλογο ο οποίος είναι καλοπροαίρετος».

Ο ίδιος είναι άριστος γνώστης της πραγματικότητας, όντας -πέραν όλων των άλλων- και πατέρας πρωταθλήτριας.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Στις επερχόμενες εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, κατεβαίνω υποψήφιος στηρίζοντας τη συνέχιση του έργου της νυν διοίκησης, το οποίο στα χρόνια που έχω εμπλακεί ως πατέρας και διοικητικός παράγοντας το κρίνω ως πετυχημένο, γιατί αφενός αύξησε την οικονομική αυτοτέλεια της Ομοσπονδίας και έτσι μπόρεσε να στηρίξει μέσα στη 10ετία της κρίσης την ανάπτυξη του αθλήματος, των σωματείων και των αθλητών και αφετέρου κράτησε το χώρο ενωμένο και μακρυά από πολιτικές και άλλες σκοπιμότητες.
Φυσικά όπου «λόγος» υπάρχει και «αντίλογος». Για αυτό, εφόσον εκλεγώ και με την εμπειρία που διαθέτω, θα στηρίξω τον «λόγο» συζητώντας και αξιολογώντας κάθε «αντίλογο», ο οποίος είναι καλοπροαίρετος, έχει διαφανή αφετηρία και στοχεύει στη βελτίωση, ενίσχυση και ενδυνάμωση του χώρου υπέρ όλων των εμπλεκομένων, πρώτιστα των αθλούμενων, είτε είναι πρωταθλητές ή άτομα που επιδιώκουν τη σωματική και ψυχική υγεία τους.
Εύχομαι το αποτέλεσμα των εκλογών να οδηγήσει σε ένα διοικητικό συμβούλιο που θα στοχεύσει σε υγιή «λόγο» και «αντίλογο».
«Ευ αγωνίζεσθαι»!
Αγωνιστικά και παραγοντικά!».

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech