Ξέσπασμα Γιατρά: «Προσπαθούν να με πατήσουν, όταν σηκωθώ θα τους πατήσω εγώ!»

Πέμπτη, Δεκέμβριος 17, 2020 - 9:02πμ

Μετά την ήττα από την Τσεντεβίτα, ο Μάκης Γιατράς ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου στέλνοντας μήνυμα δίχως να κατονομάσει τους αποδέκτες, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «φέτος γίνονται… μαγικά πράγματα».

Ο Προμηθέας Πατρών γνώρισε βαριά ήττα από την Τσεντεβίτα στο παιχνίδι που ο Μάκης Γιατράς έδωσε αρκετό χρόνο στους νεαρούς παίκτες της ομάδας και ακολούθως ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου!

«Συνέβησαν πολλά. Εμείς έχουμε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Προσπαθήσαμε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά γιατί είχαν επιβαρυνθεί και είχαν πιθανότητα να τραυματιστούν. Ανεξαρτήτως του σκορ, εγώ χάρηκα που είδα τα νεαρά παιδιά του Προμηθέα να έχουν χρόνο συμμετοχής. Αν συνεχίσουν να έχουν το μυαλό στο κεφάλι τους και να δουλεύουν, κάποια από αυτά θα πρωταγωνιστήσουν με τον Προμηθέα τα επόμενα χρόνια.

Και κάτι τελευταίο… Αυτό είναι μήνυμα και θα το καταλάβουν αυτοί που πρέπει να το καταλάβουν… Αυτή τη στιγμή έχω πέσει κάτω! Προσπαθούν να με πατήσουν! Όταν σηκωθώ, θα τους πατήσω εγώ! Αυτά που συμβαίνουν φέτος είναι... μαγικά. Αυτοί που με ξέρουν, ξέρουν τον χαρακτήρα μου και ξέρουν πως θα γίνει…».

Υποστήριξη: SilkTech