Ξεκίνησαν προπονήσεις και προγράμματα στην Ολυμπιάδα

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 6, 2021 - 9:32μμ
Ειδικό πρόγραμμα "λάβετε θέσεις"

Το Δ.Σ. της Ολυμπιάδας με ανακοίνωσε την έναρξη των προπονήσεων των ακαδημιών στίβου. Ο σύλλογος και οι άνθρωποί του έχουν προετοιμαστεί με υπευθυνότητα να υποδεχθούν και πάλι τους μικρούς μας φίλους και έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία από την πανδημία του covid-19.

Οι προπονήσεις θα γίνονται καθημερινά στο Παμπελοποννησιακό στάδιο ,κεντρικό και βοηθητικό, σύμφωνα με το πρόγραμμα του φαίνεται παρακάτω. Η γραμματεία θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 16:30-17:00 και 19:00-20:30 δίπλα από την είσοδο του βοηθητικού σταδίου. Φέτος θα γίνει προσπάθεια οι εγγραφές να γίνουν ηλεκτρονικά μέσω αποστολής με e-mail του σχετικού έντυπου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Για τη συμμετοχή στις προπονήσεις ,σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ισχύει αυτή τη στιγμή από τη ΓΓΑ τα παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί για τον covid-19 ή δεν έχουν πιστοποιητικό νόσησης, θα πρέπει να υποβάλλονται μία φορά την εβδομάδα σε τεστ ανίχνευσης σύμφωνα με τα εξής:

Παιδιά έως 12 ετών ένα self test την εβδομάδα.

Παιδιά 12-16 ετών ένα self test την εβδομάδα

Παιδιά μεγαλύτερα των 16 ετών (πρώτη λυκείου) ένα rapid test την εβδομάδα.

Για τη φετινή χρονιά το τμήμα στίβου του συλλόγου μας θα εφαρμόσει π.ιλοτικά το πρόγραμμα “Λάβετε θέσεις” που αφορά τη συνεργασία με επιστήμονες και επιχειρήσεις που έχουν να κάνουν τόσο με την αθλητική όσο και με την γενικότερη ανάπτυξη των παιδιών. Ενδεικτικά έχουν είδη κλειστεί συνεργασίες με ορθοπεδικό, φυσιοθεραπευτή καρδιολόγο, διατροφολόγο, εργομετρικό κέντρο, λογοθεραπευτή και άλλες ειδικότητες .

 Οι υπεύθυνοι προπονητές και συνεργάτες είναι όλοι καθηγητές , απόφοιτοι των ΤΕΦΑΑ της χώρας , με πλήρη γνώση του αντικειμένου και παιδαγωγική επάρκεια για να μυήσουν τους μικρούς αθλητές στο άθλημα του στίβου . Συγκεκριμένα στο προπονητικό δυναμικό θα είναι:

Μπορνιβέλλι Κωνσταντίνα αγωνιστικό τμήμα, προετοιμασία για σχολές ΑΕΙ

Λεβιδιώτης Κωνσταντίνος προαγωνιστικό, αγωνιστικό τμήμα , προετοιμασία για σχολές ΑΕΙ

Ορφανόπουλος Δημήτρης προετοιμασία για σχολές ΑΕΙ

Σταματόπουλος Ιωάννης ακαδημίες

Ηλιόπουλος Ανδρέας προαγωνιστικό ακαδημίες

Ποσποτίκη Άντζη ακαδημίες

Υπεύθυνος για τη λειτουργία των ακαδημιών είναι ο Κώστας Λεβιδιώτης (τηλ 6936626161) , ενώ πληροφορίες υπάρχουν και στα social του συλλόγου :

Facebook : ΑΕΠ Ολυμπιάς στίβος

Instagram : olympiada_stivos

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

 Α) ΝΗΠΙΟ-ΠΡΩΤΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ

 

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΤΡΙΤΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΕΜΠΤΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

15:45-16:45

 

 

 

 

 

19:00-20:00

 

ΟΧΙ

 

ΟΧΙ

 

 

Β)ΤΡΙΤΗ έως και ΕΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

 

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΤΡΙΤΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΕΜΠΤΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

19:00-20:00

 

 

 

 

 

20:00-21:00

 

ΟΧΙ

 

ΟΧΙ

 

 

  • Παιδιά γυμνασίου καθημερινά , Δευτέρα έως Παρασκευή 18:30-20:00
  • Προετοιμασία για σχολές ΑΕΙ καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00-20:00 ΚΑΙ Σάββατο 17:00-19:00
Υποστήριξη: SilkTech