Ξεκινά σήμερα το πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ

Σάββατο, Οκτώβριος 20, 2018 - 3:30μμ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στο κλειστό της Μίκρας θα ακουστεί σήμερα το απόγευμα (17:00) το πρώτο σφύριγμα στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Μια σεζόν που εμφάνισε αρκετό καιρό πριν πολλά προβλήματα, τα οποία υπαγόρευσαν την έναρξή της από τη 2η αγωνιστική (!), καθώς η πρεμιέρα αναβλήθηκε, ενώ η διοργάνωση θα διεξαχθεί με 10 ομάδες, αφού ο Ηρακλής Χαλκίδας δεν έλαβε πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ένα πρωτάθλημα που και φέτος θα είναι δύο ταχυτήτων, μιας και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός με τον κυπελλούχο ΠΑΟΚ δεν φαίνονται να απειλούνται, τουλάχιστον θεωρητικά. Από εκεί και ύστερα, με ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία του Παναθηναϊκού στην εποχή Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη, όπως και της ΑΕΚ που επανήλθε στην Α1, αλλά και της «νεοφώτιστης» Α.Ε. Κομοτηνής.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με το πιο κλασικό ντέρμπι του, καθώς ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Πανελληνίου, τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, σε παιχνίδι «ειδικής διαχείρισης» όπως αποφάσισε η ΕΣΑΠ, μιας και οι «πράσινοι» τελούν υπό τιμωρία της έδρας τους για μία αγωνιστική από την περασμένη περίοδο.

Απόψε , ο Ηρακλής θα υποδεχθεί στη Θεσσαλονίκη την Κηφισιά σε αμφίρροπο αγώνα, στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Ο Παμβοχαϊκός θα φιλοξενήσει στο Βραχάτι τον Φοίνικα Σύρου, που πέρασε το σοκ της αιφνιδιαστικής παραίτησης του Νίκου Ζαλμά και συμφώνησε με τον Σέρβο Ράτκο Παβλίσεβιτς (ήταν στην ομάδα την περίοδο 2014-15), ενώ ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει από την Κομοτηνή.

Το σημερινό  πρόγραμμα: 

17:00 Ηρακλής - Α.Ο.Π. Κηφισιάς (ΕΡΤ) «Γ. Τριαντάφυλλος»  

18:00 Παμβοχαϊκός - Φοίνικας Σύρου 3ο Λύκειο Κομοτηνής 

19:00 ΑΕ Κομοτηνής - ΠΑΟΚ

AΠΕ ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech