«Βόμβα» με Ομπράντοβιτς... πυροδοτεί η Παρτιζάν!

Κυριακή, Ιούνιος 20, 2021 - 5:02μμ

Στην ομάδα της καρδιάς του,την Παρτιζάν, επιστρέφει όπως όλα φαίνονται ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Μετά από μία σεζόν ξεκούρασης, ο «Ζοτς» επιστρέφει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Αντί για μία εκ των μεγαλύτερων και εύρωστων οικονομικά ομάδων της Euroleague ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς επέλεξε την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε (1984-1991) και την ομάδα με την οποία κατέκτησε τον πρώτο (1992) από τους εννέα τίτλους Euroleague στην καριέρα του!

Την είδηση αποκάλυψε η "Kurir", σύμφωνα με το ρεπορτάζ της οποίας ο επί 13 σεζόν προπονητής του Παναθηναϊκού έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της Παρτιζάν, Όστογια Μιχάιλοβιτς, και αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας του Βελιγραδίου.

Είναι προφανές πως η Παρτιζάν έχει υψηλούς στόχους, καθώς ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν θα μπορούσε να εργαστεί σε μία ομάδα που δεν έχει στόχο να ανήκει στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Την ερχόμενη σεζόν, πάντως ο Ομπράντοβιτς και η Παρτιζάν θα συμμετέχουν στο EuroCup στην Ευρώπη, με τη διοίκηση της σερβικής ομάδας να παρουσιάζει στον Ομπράντοβιτς ένα μπάτζετ που τον ικανοποίησε ως προς την επίτευξη του στόχου της κατάκτησης του τίτλου και της παρουσίας στη Euroleague την επόμενη χρονιά.

Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παρτιζάν στα 61 του χρόνια, φαίνεται να έπαιξε η αγάπη του για το σερβικό μπάσκετ, για την Παρτιζάν, καθώς και η παρουσία του Ζόραν Σάβιτς που έχει τον ρόλο του γενικού διευθυντή στον σύλλογο του Βελιγραδίου.

Υποστήριξη: SilkTech