Βαγγέλη Γερογιάννη, Αξίζεις!

Τρίτη, Απρίλιος 20, 2021 - 1:15μμ

Ο Βαγγέλης Γερογιάννης είναι δημοσιογράφος στην Πάτρα, μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΠΗΝ. Αθλητικός Συντάκτης από τους πολύ καλούς μάλιστα, προϊστάμενος στο αθλητικό Τμήμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Χρόνια στο ρεπορτάζ του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, διέσωσε φάσεις και παιχνίδια, άγνωστους ποδοσφαιριστές, «χαμένους» ήρωες των Κυριακών μας.
Στα ίδια χνάρια που βάδισε ο Σταματάτος, ο Γκίκας, και πιο μετά ο Βώρρος, ο Σαρρής και λίγοι ακόμα.

Παράλληλα ψάχνεται και ασχολείται με το κομμάτι της αυτοβελτίωσης και της προσωπικής ανάπτυξης μέσα από μελέτη, σεμινάρια, μαθήματα life coaching.
Και μέσα από αυτή την διαδικασία προέκυψε το πρώτο του βιβλίο το «Αξίζεις!».

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Άνω Τελεία» (Αθήνα 2021) και το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Ο ίδιος σημειώνει σχετικά: «Τι παραπάνω θα μπορούσα να πω στους αναγνώστες; Αυτό ήταν το βασικό ερώτημα που με απασχόλησε όταν πήρα την απόφαση να γράψω το συγκεκριμένο βιβλίο. Ευτυχώς, πήγε γρήγορα περίπατο, γιατί σε διαφορετική περίπτωση ποτέ δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να ξεκινήσω ένα βιβλίο και να το τελειώσω. Υπάρχει κάτι που δεν έχει γραφτεί; Ίσως όχι, αλλά σίγουρα κανείς δεν έχει γράψει με τον δικό μου τρόπο (όποιος κι αν είναι αυτός) ή κανείς δεν έχει γράψει τη δική μου αλήθεια.
Αυτό λοιπόν αποφάσισα να γράψω, τη δική μου αλήθεια. Ό,τι βγαίνει από την ψυχή μου, ό,τι βγαίνει από μέσα μου. Γυρίζοντας κάποια χρόνια πίσω, διαπιστώνω ότι η ανάγκη εξέλιξης υπήρχε πάντα μέσα μου, αλλά ήταν συγκεχυμένη. Δεν γνώριζα σε ποια κατεύθυνση έπρεπε να πάω, ποια μέσα να χρησιμοποιήσω και πού ήθελα να φτάσω. Μακάρι να υπήρχε ένα GPS που θα έδειχνε τα πάντα, αλλά το πράγμα δεν λειτουργεί μ' αυτόν τον τρόπο. Η διαδικασία περιέχει πολλές ερωτήσεις στους περαστικούς για να βρεις τον δρόμο. Είναι σαν να βγαίνεις στο ωκεανό και να προσπαθείς να επιβιώσεις. Κάθε αρχή είναι δύσκολη, αλλά έχει σημασία να κάνεις το πρώτο βήμα».

Τα υπόλοιπα στα βιβλιοπωλεία, είπαμε αξίζει να το διαβάσουμε.

Πάντα εν αναμονή του επόμενου βιβλίου του, του πρώτου που θα γραφεί για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαΐας.

Τ.S

Υποστήριξη: SilkTech