Τρίτοι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα οι τρομεροί Νέοι της ΕΠΣ Αχαΐας- ΦΩΤΟ

Σάββατο, Μάιος 4, 2019 - 7:48μμ

Την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατέκτησε η ομάδα Κ-16 της ΕΠΣ Αχαΐας, η οποία νίκησε 1-0 στον μικρό τελικό την αντίστοιχη της ΕΠΣ Σερρών.

Ο σκόρερ του χρυσού τέρματος ήταν ο Ψαθογιαννάκης στο 22'. Διαιτητής ήταν ο Στυλιανός από τη Λάρισα.

Η σύνθεση της Αχαΐας: Αγγελόπουλος (62' Αντ. Φλωράτος), Δελδήμος (67' Ταρνάρης), Στασινόπουλος, Σοφιανόπουλος, Θωμάς, Γεωργίου, Ψαθογιαννάκης (62' Οικονομόπουλος), Π. Φλωράτος, Σουγλέρης (72' Τσεγγενές), Σαμαντάς, Γκολφίνος (72' Βιλανάκης).

* Η ομάδα Κ-16 ολοκλήρωσε αήττητη τη χρονιά, χάνοντας μόνο στον μικρό τελικό και αυτόν στα πέναλτι και όχι στην κανονική διάρκεια

* Βροντερό παρών έδωσαν οι γονείς των Αχαιών, που κέρδισαν τη μάχη της κερκίδας, ενώ στο γήπεδο βρέθηκαν και οι Γιώργος Βαΐτης, Κώστας Λαγωνίδης και Βασίλης Γεωργόπουλος.

Αντίθετα, η ομάδα Κ-14 της ΕΠΣ Αχαΐας αρκέστηκε στην 4η θέση, αφού έχασε από την αντίστοιχη της ΕΠΣ Πειραιά με 2-1. Οι Αχαιοί προηγήθηκαν στο 7' με τον Παπαηλιού, όμως ακολούθησαν δύο γκολ από τους Μοίρα 17' και Νίνο 35'. Διαιτητής ήταν ο Αγγελούλης από τη Λάρισα.

Η σύνθεση της Αχαΐας: Γεωργόπουλος, Ανδριακόπουλος, Πετρόπουλος (46' Λένης), Κασσάς, Μπλάτα, Πέτρου (46' Ντούνης), Παπαηλιού (52' Καμπέρης), Ορτέντζιος (49' Κωλέτσης), Στρέκλας, Πετράτος (49' Κατσαΐτης), Κωνσταντόπουλος (56' Κονδύλης).

Πηγή: axaiasoccer

Υποστήριξη: SilkTech