Τα τρία (από τα πέντε) αδέλφια Παπαδόπουλοι που αγωνίστηκαν μαζί στο ρινγκ

Τρίτη, Νοέμβριος 20, 2018 - 9:46πμ
Στη φωτογραφία, αριστερά ο Φάνης, στη μέση ο Μάριος και δεξιά ο Βασίλης

Σπάνιο το γεγονός τρία αδέλφια να κάνουν μαζί πρωταθλητισμό και μάλιστα στο ίδιο άθλημα, την πυγμαχία! Το είδαμε στην ΕΑΠ, με τους αδελφούς Παπαδόπουλου, τον Μάριο, τον Βασίλη και τον Θεοφάνη.

Ανέβηκαν στο ρινγκ την Κυριακή το βράδυ, στο πλαίσιο του τουρνουά «Golden ring» που διοργάνωσε με επιτυχία στο κλειστό της γυμναστήριο και έδειξαν πως «τό' χουν», πετυχαίνοντας και οι τρεις νίκες!

Πρώτος αγωνίστηκε στα 50κ. παμπαίδων ο Μάριος Παπαδόπουλος πρωταθλητής Ελλάδας στα 50κ. παμπαίδων για το 2018.

Αμέσως μετά αγωνίστηκε στα 54κ. ο δίδυμος αδελφός τους Βασίλης, επίσης παμπαίδας και πρωταθλητής Ελλάδας φέτος στο παιδικό (52κ.)! Είναι 14 ετών, μαθητές της Γ' τάξης Γυμνασίου.

Λίγο αργότερα αγωνίστηκε ο μεγαλύτερος αδελφός τους, ο 19χρονος Φάνης Παπαδόπουλος που πέτυχε κι αυτός νίκη, στα 64 κ. ανδρών. Είναι φοιτητής στο ΤΕΙ Αντιρρίου, στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και ετοιμάζεται για την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας ανδρών, που θα γίνει σε δύο εβδομάδες στην Πάτρα.

Άπαντες είναι εδώ και τέσσερα χρόνια στην ΕΑΠ και προπονούνται με τον Γιάννη Χαζάπη.

Εκείνο που έχει ξεχωριστή σημασία είναι πως θα μπορούσαν άνετα να συγκροτούσαν ομάδα μπάσκετ, αφού η οικογένεια διαθέτει άλλα δύο παιδιά, αγόρια, τον 7χρονο Χριστόφορο, επίσης πυγμάχο στις ακαδημίες της ΕΑΠ και τον 20χρονο Γιάννη, που αυτή την περίοδο υπηρετεί την μαμά - πατρίδα!

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech