Συγχαρητήρια της διοίκησης του Θησέα στους "χάλκινους" έφηβους

Τρίτη, Ιανουάριος 14, 2020 - 8:50πμ

Η διοίκηση του Θησέα Πατρών, έδωσε τα θερμά της συγχαρητήρια τόσο στον προπονητή της ομάδας βόλεϊ έφηβων Άρη Αγγελόπουλο  όσο και στους παίκτες για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα Πελοποννήσου.

«Παρά την απουσία την περσινή σεζόν από τα αντίστοιχα πρωταθλήματα, η επιστροφή μας στα εθνικά πρωταθλήματα συνδυάστηκε με αυτή την σπουδαία διάκριση η οποία  δείχνει την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο τεχνικός διευθυντής του τμήματος βόλεϊ Άρης Αγγελόπουλος αλλά και οι αθλητές οι οποίοι κόντρα στα προγνωστικά κατάφεραν να κατακτήσουν  την 3η θέση και να πάρουν το χάλκινο μετάλλιο», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση και συνέχισε:

«Όλοι μας θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε η συνέχεια στο βόλεϊ του Θησέα Πατρών να είναι ακόμα καλύτερη».

Το ρόστερ της εφηβικής ομάδας αποτελείται από τους εξής: Μάνθο Δίπλα, Οδυσσέα Δίπλα, Στέφανο Δεπούντη, Βασίλη Κωνσταντόπουλο, Αλεξ. Καλέντζη, Βαγγέλη Ξάνθη, Μάριο Καλιακμάνη, Ανδρέα Μακρυγιάννη, Νίκο Σώκο, Ερμή Μασσαρά και Δ. Τσοκανά.

*Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά οι εξής: Ν. Μαθιουδάκης, Β. Κωνσταντόπουλος, Ευ. Ξάνθης, Στ. Δεπούντης, Αλ.  Καλέντζης, Μ. Καλιακμάνης, Μ. Δίπλας, Αρ. Αγγελόπουλος  και Αρτ. Δεπούντης

Υποστήριξη: SilkTech