Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Γιώργος Λαδάς

Σάββατο, Αύγουστος 1, 2020 - 9:32πμ

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου είναι επίσημα από την Πέμπτη (30/7) ο Γιώργος Λαδάς. Ο πρώην πλέον τερματοφύλακας του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ εξαργύρωσε την πολύ καλή παρουσία του πέρυσι.

Η ανακοίνωση:

«Σύσσωμη η οικογένεια του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ χαίρεται για το αποτέλεσμα της δουλειά που γίνεται στην ομάδα μας , βλέποντας ειδικά τα τελευταία χρόνια  ποδοσφαιριστές της να προοδεύουν και να τους δίνει την ευκαιρία να δείξουν και να πάρουν αυτό που αξίζουν.

Ο πρώην πλέον τερματοφύλακας του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ εξαργύρωσε την πολύ καλή παρουσία του πέρυσι με την μεταγραφή του και πλέον μία μεγάλη πρόσκληση ανοίγεται στο διάβα του.

Εκφράζει την υπερηφάνειά της για τον Γιώργο, έναν εξαίρετο χαρακτήρα, στον οποίο εύχεται ό,τι καλύτερο από εδώ και πέρα για την πολύ σημαντική στιγμή της καριέρας του με την μεταγραφή του σε μία από τις ιστορικές ομάδες της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ευχόμαστε στον ίδιο αρχικά υγεία και στη συνέχεια κάθε επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο στη νέα πρόκληση που ανοίγεται στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Υποστήριξη: SilkTech