Στον Κόροιβο Αμαλιάδας ο Δημήτρης Κόζης

Κυριακή, Σεπτέμβριος 27, 2020 - 9:02μμ

Τελευταία μεταγραφική προσθήκη για τον Κόροιβο Αμαλιάδας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του (1.90) Δημήτρη Κόζη ενόψει της συμμετοχής του στην Α2 ανδρών.

Ο έμπειρος παίκτης που έχει αγωνιστεί σε ΕΑΠ, ΑΕΚ, Παναχαϊκή, Ερμή, Ολυμπιάδα, Θησέα και Απόλλωνα επέστρεψε στην ομάδα της Ηλείας, μετά από δέκα χρόνια.

Η ανακοίνωση του Κοροίβου για τον Δημήτρη Κόζη:

«Η Διοίκηση του Κοροίβου ανακοινώνει με χαρά την απόκτηση του ακραίου Δημήτρη Κόζη! Πρόκειται για την τελευταία προσθήκη της ομάδας μας για έναν αθλητή με μεγάλες ικανότητες και ήθος! Έχει ύψος 1,90μ. και έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: ΕΑΠ – ΑΕΚ – Παναχαϊκή – Ερμή – Ολυμπιάδα – Θησέα και Απόλλωνα!Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Δημήτρη!».

Μεταγραφικά, το ρόστερ του Κόροιβου, έχει ενισχυθεί με την απόκτηση του διαγώνιου Νίκου Μανιατέα από την Καλαμάτα, του λίμπερο Παναγιώτη Μιχόπουλου, του κεντρικού Γιάννη Μαδούρα, του Παναγιωτόπουλου Παναγιώτη, επίσης η διοίκηση ανανέωσε με τον ακραίο (1μ95) Φώτη Παναγιωταρά τον Γιάννη Τσερεγκούνη, Διονύση Αναστασόπουλο,και προώθησε από τις ακαδημίες τους ταλαντούχους Κώστα Σπυρόπουλο και Γκρίλλα».

Υποστήριξη: SilkTech