Το στοίχημα της ημέρας: Η επιστροφή

Σάββατο, Σεπτέμβριος 15, 2018 - 9:01μμ

Την αγαπήσατε, τη λατρέψατε, την κάνατε τη νούμερο ένα στήλη σε όλο τον κυβερνοχώρο (Ελλάδας και εξωτερικού). Μας στείλατε χιλιάδες e-mails, δεκάδες ώρες στα τηλέφωνα. Πλακάτ κάτω από τα γραφεία. Πορείες, συγκεντρώσεις, φωνές. Δείξατε με κάθε τρόπο το πόσο θέλατε να επιστρέψει αυτή η στήλη!

Εντάξει, ο παραπάνω πρόλογος είναι πέρα ως πέρα υπερβολικός, αλλά η αλήθεια είναι πως μία έκπληξη τη νιώσαμε από την ανταπόκρισή σας. Σκεφτήκαμε να φτιάξουμε κάτι όμορφο και παρείστικο για το Μουντιάλ, αλλά πήγε τόσο καλά που πολλοί ζητήσατε να γίνει μόνιμο.

Και εμείς το θέλαμε, αργήσαμε όμως επειδή ψάχναμε το πώς θα μείνει το πετυχημένο format, την ώρα που τα 3 παιχνίδια ανά ημέρα στο Μουντιάλ είναι… χίλια τρία το χειμώνα. Καταλήξαμε να «βγάλουμε» αυτή τη στήλη με έξι παραγράφους. Οσα είναι τα κύρια πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Δηλαδή το ευρωπαϊκό Big-5 και η Ελληνική Σούπερ Λιγκα.

Τώρα το πόσο το ήθελαν οι συμμετέχοντες, φαίνεται ξεκάθαρα από την πρώτη τους αντίδραση, περί της χειμωνιάτικης στήλης.

Prosvoro ο… δουλευταράς: «Και μου το είχαν πει πριν μπω στο στρατό. Όταν σε βάζουν να κάνεις μια δουλειά, να την κάνεις χάλια για να μην σε φωνάξουν και στην επόμενη. Ορίστε, πήγε καλά και πάλι θα γράφουμε τώρα»

Germanos ο… καλεσμένος σε Αγιασμό δημοτικού: «Ας ευχηθώ καλή σαιζόν σε αυτήν την στήλη, που ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη στο Μουντιάλ και ελπίζω να τα πάμε ανάλογα σε ένα σαφώς πιο δύσκολο έργο»

Ivic ο… με έχει βαρέσει κατακούτελα ο ήλιος στη σκοπιά: «Περπατώ, περπατώ μες το δάσος και ακούω χιπ-χοπ, λέτε να απολύομαι μαζί με τους ΕΠΟΠ;»

Αφού παρουσιάσαμε εκ νέου το τιμ και σίγουρα πειστήκατε και οι νέοι αναγνώστες για το τι άνθρωποι είναι, να σας πούμε πως θα τους μαζεύω κάθε εβδομάδα σε αυτή τη στήλη που θα αναρτάται τις Παρασκευές. Πάνω κάτω τέτοια ώρα. Για να την απολαμβάνετε μαζί με τον καφέ σας και να ετοιμάζεστε για το ΣΚ.

Για το Σκ λέγω, έχει κανείς τίποτα;

Germanos: «Λοιπόν, θα πω εγώ τη Γερμανία και λέτε εσείς τα άλλα πέντε». Ωραία ρε θα μαζευόμαστε εδώ για να λέει ο καθένας τα δικά του. Να αλλάξουμε και το όνομα αν είναι έτσι, από στοίχημα της ημέρας σε Ελληνική Βουλή.

Ivic: «What the f…, ποια στήλη; Προς στιγμήν νόμισα ότι έληξε η άδεια. Έπειτα, κατάλαβα ότι το καλύτερο σενάριο ήταν να είχε λήξει η άδεια! Τι θέλετε;» Ευτυχώς είναι μόνο 9 μήνες ο στρατός, αλλιώς το χάναμε το παλικάρι.

Prosvoro: «Η Νιουκάσλ του Ράφα Μπενίτεθ είχε κατοχή μπάλας 21% και 19% στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Θέλω να γίνω η Νιουκασλ της στήλης» . Ναι το καταλάβαμε, έχεις πολύ όρεξη για δουλειά.

Τουλάχιστον είπε και κάτι ποδοσφαιρικό αυτός! Κανένας άλλος που να μυρίζει κάπως το τόπι?

Πρεμιερ Λιγκ

Ivic: «Ανοίγω πρόγραμμα Πρέμιερ Λιγκ, κοιτώ αποδόσεις. Φαβορί η Λίβερπουλ σε ντέρμπι; Κοιτώ ημερομηνία στον υπολογιστή (σωστή: 14/9/2018), στο κινητό (σωστή), δεν παίζει λέω, αναγκάζομαι να πάρω τηλέφωνο έναν πολύ καλό μου φίλο (από τη Λάρισα): Είστε φαβορί μέσα στο Λονδίνο και 2ο φαβορί για το πρωτάθλημα; Χάλασε ο κόσμος… και του το κλείνω στα μούτρα. Ε, μα…»

Μπουντεσλίγκα

Εμάς θα μας πεις τι να παίξουμε ή νομίζεις πως μας ενδιαφέρει η τηλεφωνική σου συνομιλία; Δείτε που με καταντήσατε οι δυο σας, να πέσω στην ανάγκη του Germanou.

Germanοs: «Θα σας πω για το τι υπάρχει στη Γερμανία. Αυτοί οι δήθεν «ταύροι» από τη Λειψία πολύ ντεφορμέ, πολύ κακό ποδόσφαιρο και φυσικά έχουν και Ευρώπη μπροστά τους. Ξεκούραστο το Ανόβερο, καλό ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής και με ομοιογένεια. Μπόρεσε η Φορτούνα Ντίσελντορφ να πάρει στη Λειψία αποτέλεσμα, γιατί όχι το Ανόβερο; Στο ωραιότατο 6,00 το διπλό, αυτό κρατάω για νούμερο ένα. Εναλλακτικά Φορτούνα Ντίσελντορφ. «Διψάνε» στο Ντίσελντορφ για την πρώτη νίκη, ενώ η Χόφενχαϊμ «διψάει» για το Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο έπεται.»

Prosvoro: «Εμένα το νούμερο 2 μου αρέσει περισσότερο από το νούμερο 1». Αυτόςπάει να το κάνει πράξη το 19% συμμετοχή στη στήλη!

Ivic: «Η Μπάγερν Μονάχου πιθανότατα θα επικρατήσει εύκολα της Λεβερκούζεν. Δεν αποκλείω να δούμε υψηλό σκορ, με το οver6,5 να προσφέρεται στο 10.00» Μεγάλε, στα επτά λήγει το τάβλι που παίζετε στο καψιμί, στο ποδόσφαιρο έχουμε 90λεπτο.

Serie A

Germane, πάλι στην ανάγκη σου έπεσα. Εχεις τίποτα από άλλα πρωταθλήματα;

Germanos: «Με το φτωχό μου το μυαλό και μη έχοντας τα κατάλληλα όπλα για να αντιμετωπίσω τους Ivicoprosvridides, θα πόνταρα να πετύχει ο Κριστιάνο 2 γκολ και άνω (2.50), πόσα πια θα χάνει»

Prosvoro: «Καλό και αυτό!» Ρήτορας ο άτιμος…

Ivic: «Η Νάπολι δεν μας τα λέει και τόσο.. καλά. Στο όριο (έπαιξε με την φωτιά) οι νίκες με Λάτσιο και Μίλαν (αμφότερες με ανατροπή) ενώ πριν την διακοπή ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια στην Γένοβα. Η Φιορεντίνα μετρά 2/2 και στο 5.75 μπορεί να γίνει κουβέντα» Αν δεν μας τα λέει καλά η Νάπολι, να σε φωνάζουμε Νάπολι…

Σαμπιονά

Ivic: «Δύο Over2,5 από την Γαλλία -επιστημονικά αποδεδειγμένο πως βράδυ Σαββάτου οι επιθετικοί έχουν μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα (μάλλον πιάνουν στον ύπνο τους αμυντικούς)- στα παιχνίδια Ντιζόν-Ανζέ και Μπορντό-Νιμ, αμφότερα κοντά στο 2.00»

Είναι επίσης επιστημονικά αποδεδειγμένο πως όταν δύο παιχνίδια ξεκινάνε με καμία 15 ώρες διαφορά, όπως τα δύο που ανέφερες δύσκολο να είναι και τα δύο Σάββατο βράδυ.

Λα Λίγκα

Ivic: «Η ομάδα του Κίκε Σετιέν (Μπέτις) προχώρησε σε καλές μεταγραφικές κινήσεις το καλοκαίρι και η νίκη επί της μισητής Σεβίλλης λειτούργησε ευνοϊκά στον τομέα της ψυχολογίας»

Prosvoro: «Μία φορά να μας έλεγες και με ποιον παίζει η ομάδα που προτείνεις. Μια ζωή να ψάχνουμε μόνοι μας!»

Μην τον κουράζετε ρε τον άνθρωπο, τα έχει δώσει όλα σήμερα!

Σούπερ Λιγκ

Prosv, κάνε μια προσπάθεια να πεις ολόκληρη πρόταση. Ετσι για φινάλε.

Prosvoro: «Ωραία μπάλα παίζουν τα πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού. Ελήφθη… Over!»

Αν δεν τους βαρεθήκατε ήδη, αν δεν τους σιχάθηκε η ψυχή σας, αν δεν κλείσατε ήδη το site από αηδία, θα τους μαζέψω ξανά την επόμενη Παρασκευή το μεσημέρι!

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού

Υποστήριξη: SilkTech