Στο μόλο της Αγίου Νικολάου ο Σπύρος Γιαννιώτης - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Τρίτη, Ιούνιος 12, 2018 - 12:47μμ

Στην Πάτρα βρίσκεται σήμερα ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες αθλητές, ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος έχει έρθει για να επιθεωρήσει το χώρο στο μόλο της Αγίου Νικολάου, όπου θα πραγματοποιηθεί στις 27 έως 29 Ιουλίου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και το Μεσογειακό κύπελλο ανοιχτής θαλάσσης.

Ο  "αργυρός" Ολυμπιονίκης του Ρίο είχε μία σειρά επαφών στην Περιφέρεια, με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα και τον Αντιπεριφερειάρχη, Γρηγόρη Αλεξόπουλο, όπως και με τον Τάκη Πετρόπουλο από το Δήμο με αντικείμενο την διοργάνωση, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το παλιό λιμάνι για να επιθεωρήσει τον χώρο που θα διεξαχθούν οι δύο σπουδαίες διοργανώσεις.

Όταν ο Γιαννιώτης κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στο Ρίο 

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης που συνοδεύεται από τον γενικό γραμματέα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Δημήτρη Σαρακατσάνη, στη συνέχεια επισκέφθηκε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας και αντιπρόεδρο της επιτροπής διοργάνωσης των Παράκτιων Μεσογειακών αγώνων, Πλάτωνα Μαρλαφέκα

Τον Σπύρο Γιαννιώτη συνόδευσαν στις συναντήσεις του στην Πάτρα, ο Γενικός Γραμματέας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Δημήτρης Σαρακατσάνης και ο Τεχνικός Σύμβουλος Κολύμβησης της ΚΟΕ, Χριστόδουλος Χούμας.

Παρόντες στην επιθεώρηση του παλιού λιμένα ήταν και ο βοηθός Δημάρχου επί Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, ο τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου,  Νίκος Βασιλείου, ο πρόεδρος της ΝΕΠ, Μανώλης Τσουραμάνης (σ. η ΝΕΠ «τρέχει» τη διοργάνωση στην Πάτρα), ο γενικός αρχηγός της ΝΕΠ, Θόδωρος Κανελλόπουλος και ο ταμίας της ΝΕΠ, Γιώργος Ανδρουτσέλης.

Υποστήριξη: SilkTech