Στο Κουκούλι η προκριματική φάση ρυθμικής παγκορασίδων - ΦΩΤΟ

Τρίτη, Ιούνιος 18, 2019 - 8:50πμ

Στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Κουκούλι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιουνίου η προκριματική φάση παγκορασίδων Ρυθμικής Γυμναστικής περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η διοργάνωση στέφθηκε για ακόμα μία φορά με απόλυτη επιτυχία παρουσία αρκετού κόσμου στις κερκίδες και αθλητριών από την Κέρκυρα, το Αγρίνιο, την Καλαμάτα και όλη την περιφέρεια.

Στο Κουκούλι εμφανίστηκε και η Εθνική ομάδα ανσάμπλ Νεανίδων που παρουσίασε τα προγράματα με τα οποία θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που γίνεται σε ένα μήνα στη Μόσχα και χαταχειροκροτήθηκε.

Στην Εθνική συμμετέχει και η Πατρινή αθλήτρια Ήλια Αλεξοπούλου της Γυμναστικής Ένωσης Πάτρας, η οποία είναι η πρώτη αθλήτρια της πόλης που συμμετέχει με τα «γαλανόλευκα» σε διεθνή διοργάνωση μετά από 15 χρόνια και την Δήμητρα Κουτροπούλου, η οποία πλέον συμμετείχε στους Αγώνες ως προπονήτρια. 

Αρκετά βελτιωμένες και πιο έμπειρες πια τα μέλη του ανσάμπλ νεανίδων , πραγματοποίησαν εμφάνιση στα πλαίσια του προκριματικού αγώνα της κατηγορίας παγκορασίδων στο κλειστό γήπεδο Κουκούλι.

Την ομάδα συνόδευσαν οι προπονήτριες Φωτεινή Κωστοπούλου και Φωτιάννα Δουφεξοπούλου.

Υποστήριξη: SilkTech