Στη Θεσσαλονίκη (18:00) με τον ΠΑΟΚ για την πρόκριση στα ημιτελικά

Τετάρτη, Μάιος 22, 2019 - 2:52μμ

O Προμηθέας Πάτρας φιλοξενείται την Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα (live από το sportin.gr), στην PAOK Sports Arena από τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο παιχνίδι για την προημιτελική σειρά των play-off της Betshop.gr Basket League και θέλει να σφραγίσει την 2η συνεχόμενη πρόκρισή του στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και να μην αφήσει εκκρεμότητες για 3ο παιχνίδι-τελικό στην Πάτρα.

Ο Προμηθέας προηγείται με 1-0 μετά το άνετο 81-66 στο 1ο παιχνίδι της Πάτρας και σε περίπτωση νίκης θα γίνει η πρώτη επαρχιακή ομάδα που θα προκριθεί για 2η φορά στα ημιτελικά του κορυφαίου πρωταθλήματος της Ελλάδας. Σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ η σειρά θα επιστρέψει στην Πάτρα για την 3η και καθοριστική μάχη (Σάββατο 25 Μαΐου, 17:30, Τόφαλος).

Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, έχει πλήρη αποστολή στην διάθεση του, με την ομάδα να προπονείται χθες το βράδυ στην PAOK Sports Arena. Αντίθετα ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει στη διάθεσή του μόνο τους 9 παίκτες που αγωνίστηκαν και στην Πάτρα: Johndre Jefferson, Λίνο Χρυσικόπουλο, Milenko Tepic, Απόλλωνα Τσόχλα, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Phil Goss, Γιώργο Τανούλη, Κωνστανίνο Ιατρίδη και Γιάννη Κόνσουλα.

Εκτός αποστολής είναι -και πάλι- οι Θοδωρής Ζάρας (θλάση στον αριστερό προσαγωγό) και Αντώνης Κόνιαρης (ενοχλήσεις στη μέση), όπως φυσικά και οι Jamal Jones και Σταύρος Σχίζας, που συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους, αλλά έχουν τεθεί εκτός ομάδας εδώ και καιρό λόγω των σοβαρών τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

 

Υποστήριξη: SilkTech