Σταύρος Σταματόπουλος: "Κυνηγάμε ένα θαύμα"

Πέμπτη, Φεβρουάριος 1, 2018 - 9:30πμ
eurokinissi.gr

Ο Σταύρος Σταματόπουλος ξεκίνησε τη φετινή αγωνιστική περίοδο στον πάγκο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Απόλλωνα στην Α2 Εθνική, ωστόσο το δεύτερο μισό της σεζόν τον βρίσκει στην τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής στη Βόλεϊ Λιγκ. Του έμπειρου τεχνικού του αρέσουν όπως φαίνεται τα δύσκολα, αφού συμφώνησε με την πατρινή ομάδα σε μία άσχημη στιγμή της, όπου ακόμη δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη νίκη.

Η Παναχαϊκή βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με δύο μόλις βαθμούς και πλέον κυνηγά ένα θαύμα το να μπορέσει να συμμετάσχει στα πλέι άουτ. Και αυτό γιατί με την παρούσα κατάσταση, ο απευθείας υποβιβασμός δείχνει να είναι πιο κοντά.

Ο Σταύρος Σταματόπουλος τόνισε: "Η ψυχολογία της ομάδας μετά τις συνεχόμενες ήττες, όπως είναι λογικό δεν είναι καλή, ωστόσο εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αλλάξουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Όλη η χρονιά θα παιχθεί στο ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου εκεί θα δούμε αν έχουμε ελπίδες για τη συνέχεια. Κυνηγάμε ένα πρώτο θαύμα να μπούμε στα πλέι άουτ και στη συνέχεια αν τα καταφέρουμε θα παλέψουμε για το δεύτερο της παραμονής".

Αμαλία Λαλιώτη

Υποστήριξη: SilkTech