Σοκ στο 99' για την Παναχαϊκή, 0-1 ο Ιωνικός

Κυριακή, Φεβρουάριος 7, 2021 - 5:34μμ

Με γκολ στο... 99ο λεπτό ο Ιωνικός πήρε μεγάλο διπλό στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής με 1-0 και προωθήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τον Λεβαδειακό.

Το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στην Superleague 2 ήταν επεισοδιακό καθώς διακόπηκε για ένα πεντάλεπτο λόγω συμπλοκής ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με τους Νικαιώτες να βρίσκουν τελικά το πολύτιμο τρίποντο στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Ομάρ.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Στους κερδισμένους της ημέρας και τα Τρίκαλα που επιβλήθηκαν 2-1 μέσα στα Χανιά ενώ ο Απόλλωνας Λάρισας έκανε σεφτέ στη σεζόν επικρατώντας 3-0 του Καραϊσκάκη Άρτας.

Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε στην Αγυιά, όπου ο Ιωνικός σκόραρε στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων. Ιωνικός και Παναχαϊκή είχαν τις ευκαιρίες τους, ενώ στο 77' υπήρξε ένταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, με την είσοδο και δύο οπαδών στο γήπεδο.

Οι «κυανόλευκοι» ευτύχησαν να σκοράρουν στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων. Από εκτέλεση φάουλ του Μπρίτο, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Ομάρ από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής: Μπαΐλης (Πρέβεζας / Λευκάδας)

Βοηθοί: Ψύλλος (Λέσβου), Τσιλίκας (Αιτ/νίας)

4ος: Στάμος (Αθήνας)

Κάρτες: 55’ Μουστακόπουλος, 62’ Ανάκογλου, 77’ Πατάπης, 84’ Αποστολόπουλος, 98’ Σταμόπουλος /  43’ Ομάρ, 84’ Κόρμπος, 89’ Πλατέλλας

Γκολ: 99’ Ομάρ

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Αποστολόπουλος, Πατάπης, Πλιάτσικας, Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος (86’ Μπρους), Ανάκογλου, Αραβίδης, Μπάτροβιτς (58’ Τσερούτι), Γιούσης (85’ Κόκας), Κουσκουνάς ©

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Ομάρ, Μουστάκης (46’ Παπαγεωργίου), Κύργιας, Φαζός, Κόρμπος (61’ Νιάσε), Γκοτσούλιας ©, Μαστσούκας (46’ Φουρτάδο), Ρόλλε (89’ Μάναλης), Πλατέλλας, Κάστρο

Υποστήριξη: SilkTech