Το... σερβίς του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην καρδιά της Μαρίας Σάκκαρη - ΦΩΤΟ

Πέμπτη, Ιούνιος 17, 2021 - 3:32μμ

Η παρουσία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο Roland Garros και οι πανηγυρισμοί του σε κάθε πόντο που κέρδιζε η Μαρία Σάκκαρη ιντρίγκαραν τους δημοσιογράφους.

Μέχρι που την περασμένη Τρίτη έσκασε η βόμβα. «Είναι ζευγάρι. Το τελευταίο διάστημα ήρθαν πολύ κοντά και αντιλήφθηκαν ότι είχαν πολλά κοινά», ήταν η αποκάλυψη που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Τι ένωσε τους δύο νέους;

Ο Κωνσταντίνος και η Μαρία είναι κοσμογυρισμένοι. Ο πρώτος σπούδασε στη Βοστώνη, μετά το Κολλέγιο Αθηνών. Όπως, όμως, λέει συχνά-πυκνά, «σαν την Ελλάδα δεν έχει».

Το ίδιο σλόγκαν χρησιμοποιεί και η κορυφαία τενίστρια. «∆εν θα μπορούσα να ζήσω πουθενά αλλού εκτός από την Ελλάδα», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Πόσα μπορούν να έχουν δύο άνθρωποι για να ’ναι μαζί; Τα υπόλοιπα τα ανακαλύπτει κάποιος στην πορεία. Όπως ανακαλύφθηκε η σχέση του Κωνσταντίνου και της Μαρίας.

Κάποιος παρατηρητικός θα είχε αντιληφθεί πριν από την έναρξη του Roland Garros ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σάρωνε τις φωτογραφίες της Σάκκαρη στα social media και έκανε το ένα like μετά το άλλο.

Μόνο που δεν βρέθηκε τελικά κάποιο τόσο προσεκτικό ζευγάρι ματιών και χρειάστηκε ο τηλεοπτικός φακός της ΕΡΤ που εντόπισε τον νεαρό Μητσοτάκη στο Παρίσι για να βγει η είδηση του δεσμού.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι την Παρασκευή το βράδυ, οπότε και ο Κωνσταντίνος, αποφάσισε να “ανεβάσει” στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

Αν ψάξει κάποιος τα άλλα στοιχεία που έφεραν κοντά τον Κωνσταντίνο και τη Μαρία, θα σκεφτεί πρώτα απ’ όλα την ανεξαρτησία που βγάζουν. Η Σάκκαρη είναι από μικρό παιδί σε ένα αεροπλάνο και γυρίζει τον κόσμο για να παίζει τένις. ∆εν ασχολείται, βέβαια, 365 μέρες με αυτό. «Θα είχα μπουχτίσει», έχει δηλώσει και εξήγησε ότι στη ζωή υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα.

Και άλλα πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος. Επίσης, ένα άλλο στοιχείο της Μαρίας είναι το κέφι.

Προσπαθεί να αντιμετωπίζει με κέφι κάθε στιγμή. Ξέρει, άλλωστε, ότι ακόμα και η… στραβή είναι μοναδική. Άρα, μόνο αν τη δεις με χαμόγελο, θα μπορέσεις να την απομονώσεις και απλώς να αξιοποιήσεις το μάθημα που του προσφέρει.

Από την άλλη πλευρά, ο 22χρονος Κωνσταντίνος που μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, παρουσιάστηκε εν μέσω πανδημίας στον Έβρο για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του, τρέφει μεγάλη αγάπη για τα σκυλάκια.

Πολλές φορές έχει ανεβάσει σχετικές φωτογραφίες. Επίσης έχει αδυναμία στις δύο αδελφές του, τη Σοφία και τη ∆άφνη. Όπως έχει σε εκείνον η μητέρα του, που πέρυσι ανέβασε μία φωτογραφία του Κωνσταντίνου από πολύ μικρή ηλικία και τον αποκάλεσε «αγάπη της ζωής μου».

Το ειδύλλιο έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ και θα συνεχίσει να απασχολεί για όσο διαρκέσει, όποια κι αν είναι η εξέλιξή του…

 

in.gr

Υποστήριξη: SilkTech