Σεμινάρια και μαθήματα εκμάθησης από τον Σκακιστικό Επιμορφωτικό Όμιλο Καλαβρύτων

Τετάρτη, Ιανουάριος 31, 2018 - 12:53πμ

Σεμινάρια, μαθήματα εκμάθησης και βελτίωσης γνώσεων ζατρικίου, θα παραδώσει δωρεάν ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων. Αναλυτικά:
"Ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), Αθλητικό Σωματείο με πλούσια 21ετή Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα, από φέτος προγραμμάτισε-αναβάθμισε και περαιτέρω συστηματοποίησε τα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια και τα Μαθήματα Εκμάθησης/Βελτίωσης γνώσεων ζατρικίου, που θα προσφέρει δωρεάν τόσο στους Αθλητές του Συλλόγου (σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, στον ΣΕΠΟΚΕ διατηρούνται 139 Δελτία) όσο και σε οποιονδήποτε άλλη ή άλλον επιθυμεί.
Συγκεκριμένα, οι Σκακιστές/Εκπαιδευόμενοι θα χωριστούν σε τρία (3) Τμήματα:
Τμήμα Αρχαρίων/Ακαδημίας (θα συμμετέχουν ελεύθερα και παιδιά χωρίς Αθλητικό Δελτίο).
Κάθε Δευτέρα. Χώρος: Δημοτικό Καλαβρύτων. Ώρα: με την λήξη των μαθημάτων του Σχολείου.
Τμήμα Προχωρημένων (νέες και νέοι, ανεξαρτήτως Δελτίου ΣΕΠΟΚΕ).
Κάθε Δευτέρα. Χώρος: Σχολικό Συγκρότημα Βθμιας Επ/σης 'Ευσ. Κηπουργός'. Ώρα: 15.00.
Τμήμα Α' Ομάδος ΣΕΠΟΚΕ (με έμφαση στο Αγωνιστικό Σκάκι).
Κάθε Δευτέρα. Χώρος: Σχολικό Συγκρότημα Βθμιας Επ/σης 'Ευσ. Κηπουργός'. Ώρα: 16.30.
Ενίοτε, τα Σάββατα θα επιτελούνται σε όλες και όλους επαναληπτικά Μαθήματα/Σεμινάρια και Τουρνουά. Χώρος: Σχολικό Συγκρότημα Βθμιας Επ/σης 'Ευσ. Κηπουργός'. Ώρα: 10.00-13.00.
Σε όλα τα Τμήματα θα πραγματοποιούνται χωριστές Οργανωμένες – Ουσιαστικές και Συστηματικές Προπονήσεις (διάρκειας περίπου 1.5 ώρας -90 λεπτών- εκάστη, με προσωπική/ατομική παρακολούθηση/αξιολόγηση, τήρηση καρτών προόδου, χρήση επιμέρους εκπαιδευτικών σημειώσεων και διαβαθμισμένης βιβλιογραφικής υποστήριξης, αξιοποίηση διαδυκτίου. Επιπλέον, ενίοτε θα επιτελούνται επίσημοι εσωτερικοί αγώνες και Τουρνουά), τρις (3) φορές την εβδομάδα: Τετάρτη (Τε) - Πέμπτη (Πε) και Σάββατο (Σα).
Τα Μαθήματα/Σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν επί 10μηνο (Οκτώβριος-Ιούλιος 2017). Ο ΣΕΠΟΚΕ, έχει -με την καλή σημασία του όρου- διαδώσει το όνομα των Καλαβρύτων, όχι μόνο σε Περιφερειακό (πχ Διοργανώσεις) και Πανελλήνιο Επίπεδο (Τελικά Σχολικού Πρωταθλήματος κα), αλλά και Παγκόσμια (3 δημοσιεύσεις στο περίφημο βιβλίο "Γκίνες").
Μικροί/μεγάλοι, σκακιστές και μη, σίγουρα θα ωφεληθούν πολύ από τα Μαθήματα και τα Σεμινάρια. Θα βελτιώσουν το πνευματικό-σκακιστικό-αγωνιστικό τους επίπεδο, φέρνοντας στον τόπο μας νέες διακρίσεις. Πάνω από όλα, όμως, θα καλλιεργηθεί/διαδοθεί περαιτέρω το ευγενικό αυτό Άθλημα και μέσου αυτού ο Πολιτισμός, στην περιοχή μας και όχι μόνον.
Στα Σεμινάρια/Μαθήματα, θα διδάξουν οι κάτωθι:
Χάρης Σιέμπος, γνωστός Προπονητής και Σκακιστής, με ιδιαίτερη εμπειρία στο διαδίκτυο.
Νικόλαος Ραζής, Γενικός Γιατρός-Πρόεδρος ΣΕΠΟΚΕ. Έχει αγωνιστική και προπονητική ικανότητα, με έμφαση στο οργανωτικό μέρος και στον τομέα των δημοσίων σχέσεων.
Τα Μαθήματα /Σεμινάρια θα αρχίσουν Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017.
Έως και σήμερα, οι πολλαπλές δραστηριότητες και διακρίσεις του ΣΕΠΟΚΕ, που στηρίχτηκαν από πολύ κόσμο, επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την μεγάλη κλίση που υπάρχει προς το ζατρίκιο, σε ολόκληρη την Ηρωική και Μαρτυρική Επαρχία Καλαβρύτων. Αξίζει τον κόπο, η προτίμηση αυτή να καλλιεργηθεί, γιατί θα βοηθήσει στην ανάπτυξη κριτικής σκέψης και συγκροτημένου χαρακτήρα ειδικά στα παιδιά και θα προάγει Αθλητισμό και Πολιτισμό.
Ονόματα και Τηλέφωνα επικοινωνίας για (πάντα δωρεάν) συμμετοχές και οποιονδήποτε περαιτέρω πληροφορία και ενημέρωση:
Σταυρούλα Γαντζούδη 6936050989
Θεοδόσης Παναγόπουλος 6972018707
Νικόλαος Ραζής 6932468208
Θεόδωρος Χαλμούκης 6973018457".

Υποστήριξη: SilkTech