«Σαν ηφαίστειο που ξυπνά…»-Το εντυπωσιακό κορεό των οπαδών της Παναχαϊκής(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριακή, Μάρτιος 18, 2018 - 7:35μμ

Μεγάλες στιγμές... έζησε το γήπεδο της Αγυιάς στο ντέρμπι της Παναχαϊκής με τον Άρη, παρουσία 8.000 και πλέον οπαδών. Μπορεί η Παναχαϊκή να μην κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη κόντρα στον Άρη, ωστόσο μπορεί να κρατήσει ως παρακαταθήκη για το μέλλον την συγκλονιστική παρουσία των οπαδών της.

Τα εισιτήρια του αγώνα εξαντλήθηκαν και η παρουσία 8.000 ανθρώπων στο γήπεδο της Αγυιάς, έφερε στο μυαλό «παλιές καλές εποχές» για τους «κοκκινόμαυρους». Αυτό ίσως αποτελεί και ένα τα μεγάλα κέρδη της φετινής σεζόν για τον σύλλογο μιας και κατάφερε να φέρει και πάλι τους οπαδούς πίσω στο γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο υπήρχαν και οπαδοί του Άρη, χωρίς μάλιστα να δημιουργηθεί το παραμικρό. Όπως φαίνεται η Football League δείχνει τον δρόμο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν το εντυπωσιακό κορεό των οπαδών της Παναχαϊκής πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Άρη.

Οι οπαδοί των «κοκκινόμαυρων», δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, ενώ την ώρα εισόδου των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο για την σέντρα δημιούργησαν ένα πολύ όμορφο κορεό στην σκεπαστή εξέδρα του γηπέδου της Αγυιάς.

Σε αυτό δέσποζε ένα ηφαίστειο το οποίο ανέγραφε: «Σαν ηφαίστειο που ξυπνά, εφτά γενιές σβηστό…». Ξεκάθαρο μήνυμα για την «επιστροφή» της Παναχαϊκής στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Υποστήριξη: SilkTech