Σάκη... χάσαμε - Χωρίς διεθνείς μεταγραφές η Παναχαϊκή

Παρασκευή, Οκτώβριος 11, 2019 - 3:27μμ

Σε μία πολύ σημαντική αγωνιστική και επικοινωνιακή ήττα εξελίχθηκε το θέμα των δελτίων των διεθνών μεταγραφών στην Παναχαϊκή. Το αίτημα των «κοκκινόμαυρων» για έκδοση μπλε κάρτας στους Κοτσώνη, Ιμεράι, Ατανάσκοβιτς και Όρλαντιτς απορρίφθηκε ως εκπρόθεσμο και έτσι η Παναχαϊκή πρέπει να πορευτεί, τουλάχιστον μέχρι το Γενάρη, χωρίς τέσσερις παίχτες από το βασικό σχεδιασμό του ρόστερ της.

Η αιτιολόγηση δε περί ευθύνης ενός υπαλλήλου που έχει αποχωρήσει μοιάζουν ως παρηγοριά στον άρρωστο σε μία ομάδα που αναζητεί να θυμίσουμε και προπονητή.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 με αφορμή την ακύρωση των διεθνών μεταγραφών των ποδοσφαιριστών Δημήτρη Κοτσώνη, Marko Atanackovic, Maldin Ymeray και Petar Orlandic, ενημερώνει για τα εξής:

Από την πλευρά της ΠΑΕ και αφού προέκυψε το συγκεκριμένο πρόβλημα, έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να εκδοθούν τα δελτία των παραπάνω ποδοσφαιριστών. Ωστόσο, για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, έχει προηγηθεί ένα ανθρώπινο λάθος το οποίο όπως φάνηκε δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα στην ομάδα μας.

Υπάλληλος η οποία δούλεψε στην ΠΑΕ τα προηγούμενα χρόνια, κατά την αποχώρηση της από την ομάδα, δεν ενημέρωσε όπως όφειλε την διάδοχη κατάσταση για το πως ολοκληρώνονται διεθνείς μεταγραφές. Δεν μετέφερε τις γνώσεις που είχε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και δυστυχώς είχαμε τα δυσάρεστα αποτελέσματα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 αναλαμβάνει τις ευθύνες που τις αναλογούν και διαβεβαιώνει τους φιλάθλους της ότι στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, θα λύσει το θέμα για το συμφέρον της ομάδας μας».

Υποστήριξη: SilkTech