Πρώτο δείγμα θετικό στην Παναχαϊκή

Τετάρτη, Αύγουστος 25, 2021 - 9:53μμ
Άτυπη νίκη με 3-1

Τη νίκη με 3-1 πήρε η Παναχαϊκή στο πρώτο της φιλικό για τη φετινή σεζόν, στο οποίο τυπικά δεν κρατήθηκε σκορ. Το παιχνίδι με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου στην Αγυιά ήταν προπονητικού χαρακτήρα και ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» έβγαλε τα πρώτα του συμπεράσματα για την ετοιμότητα της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι η Παναχαϊκή κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στη σεζόν, την Κυριακή (29/8) απέναντι στον Φωστήρα στον Ταύρο για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ενδεκάδα της Παναχαϊκής στο πρώτο μέρος: Αθανασόπουλος, Πολίτης, Τσίγκρηλας, Στασινόπουλος, Μπελεζάκης, Κωνσταντακόπουλος, Παπαχρονόπουλος, Χαντί, Μπουρλάκης, Στεργίδης, Κυβελίδης.

Ο Κεραυνός του Παναγιώτη Λάγκη παρατάχθηκε με τους: Κατσαμπέκης, Κασιώνης, Μαρκόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Τρίγκας Α., Τρίγκας Ν., Κούστα, Μπούρδος, Μπουρίκας Γ., Μιχαηλίδης, Σπανός

Στο δεύτερο μέρος: Αθανασόπουλος, Ταρνάρης, Θανόπουλος, Αγκαράι, Θεοφάνης, Τεγούσης, Κοτσόκολος, Λιμάτσι, Ψαθογιάννακης, Λούσκος, Γασπαρινάτος.

Ο Α.Σ. Κεραυνός Αγίου Βασιλείου έχει δύο αλλαγές. Ο Στασινός έχει μπει στη θέση του Μπουρίκα και ο Σπανογιάννης στη θέση του Ζαφειρόπουλου.

Υποστήριξη: SilkTech