Προσφυγή στη δικαιοσύνη * Ολες οι εξελίξεις στην ΕΑΠ

Τρίτη, Μάρτιος 20, 2018 - 6:17μμ

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει στην ΕΑΠ μετά την απομάκρυνση του προπονητή Άρη Αγγελόπουλου και τις παραιτήσεις μελών της διοίκησης (Θόδωρος Κανελλόπουλος, Τάκης Αντωνόπουλος) βρίσκεται σε εξέλιξη.

Την Κυριακή το βράδυ είχαμε από το λίμπερο της ομάδας βόλεϊ, Γιώργο Σύρο, την ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο φέισμπουκ μιας δήλωσης 1.600 θέσεων, με την οποία κατήγγειλε πολλά και διάφορα. Ανάμεσά τους και πως ο προπονητής Άρης Αγγελόπουλος είπε σε συμπαίκτη του πριν από παιχνίδι με την ΑΕΚ, πως «πρέπει να χάσουμε».

Η δήλωση, αν και «κατέβηκε» το βράδυ της Δευτέρας προκάλεσε σάλο.

Αναφορικά με τις εξελίξεις κατόπιν όλων αυτών:

- Η διοίκηση της ΕΑΠ, αν και ζητήθηκε από τον πρόεδρο Ανδρέα Πατούχα, δεν σχολίασε το παραμικρό, δεν είχαμε καμία τοποθέτηση.

- Ο Αρης Αγγελόπουλος επέμενε και χθες πως «Κινούμε νομικά, είμαι σε επαφή με δικηγόρους για το τι θα πράξω. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, θα συνεκτιμήσω πολλά πράγματα και ακολούθως θα πάρω την απόφασή μου. Την οποία και θα ανακοινώσω δημοσίως.

- Ο Γιώργος Σύρος, που συν τοις άλλοις έκανε λόγο με σχόλιο στο προφίλ του στο φέισμπουκ πως «Τηλεφωνικές απειλές από γραμματείς και φαρισαίους για τα ποστ μου στο Facebook που σας πονάνε και σας εκθέτουν... Μόνο γέλιο μου προκαλείτε πλέον «φίλοι» μου» είπε ερωτηθείς για τις εξελίξεις: «Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο, γιατί ήδη έχουν ανέβει οι τόνοι. Είπα απλά αυτά που έχουν γίνει και νιώθω πολύ καλά με αυτό. Δεν έχω να συμπληρώσω κάτι άλλο».

- Στελέχη της ΕΑΠ που έφυγαν μετά την τελευταία κρίση φέρεται πως είναι έτοιμα να κινηθούν δικαστικά κατά του Γιώργου Σύρου για όσα ανέφερε στην επίμαχη ανάρτησή του.

- Με εξώδικη δήλωση - διαμαρτυρία «απάντησε» η διοίκηση της ΕΑΠ στον πρώην γενικό γραμματέα του συλλόγου Θόδωρο Κανελλόπουλο για επιστολή του που δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ και στην οποία αφενός μεν κάνει λόγο για παραλήρημα του Σύρου και αφετέρου για σχέδιο διάλυσης του συλλόγου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

"ΚΑΤΕΒΗΚΕ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ"

ΣΥΡΟΣ ΚΑΤΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech