Προμηθέας: Ημέρες αφιερωμένες στην αλληλεγγύη στο «Promitheas Park»

Δευτέρα, Δεκέμβριος 27, 2021 - 5:05μμ
Προμηθέας

Τις ημέρες των εορτών στο «Promitheas Park» θα διεξαχθούν δύο σημαντικά για το αναπτυξιακό μπάσκετ τουρνουά, στα οποία οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν την αλληλεγγύη τους προς τα παιδιά που την έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και του Προμηθέα Πατρών, κατά την διάρκεια του «1ου Τουρνουά Κορασίδων Promitheas Park» (27-30 Δεκεμβρίου) και του «1ου Τουρνουά Παίδων Promitheas Park» (3-6 Ιανουαρίου) στην είσοδο του γηπέδου θα υπάρχει κουμπαράς για την συλλογή χρημάτων τα οποία θα διατεθούν για την ενίσχυση στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Με τον τρόπο αυτό, οι φίλαθλοι καταβάλλοντας ένα συμβολικό αντίτιμο, μη προκαθορισμένου ύψους, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλες τις αναμετρήσεις της κάθε αγωνιστικής ημέρας, τόσο του πρωινού, όσο και του απογευματινού προγράμματος, αλλά και να στηρίξουν το πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Πλήρως εναρμονισμένοι με το πνεύμα των εορτών και γνωρίζοντας τις ανάγκες της κοινωνίας, θεωρούμε αυτονόητο και επιβεβλημένο να συνδράμουμε με όποιον τρόπο μπορούμε στην προσπάθεια που καταβάλλουν φορείς με εξαιρετικής σημασίας προσφορά στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όπως κάνει εδώ και πολλά χρόνια «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Είμαστε σίγουροι πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας και θα στηρίξει αυτό το εγχείρημα, τηρώντας παράλληλα κατά την είσοδο του στο γήπεδο όλα όσα προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Υποστήριξη: SilkTech