Προετοιμασία στο Ηράκλειο για την Εθνική Νέων με τον Κουρέπη του Απόλλωνα

Τρίτη, Ιούνιος 5, 2018 - 7:16μμ

Η Εθνική Νέων Ανδρών αναχώρησε για το Ηράκλειο της Κρήτης όπου θα κάνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της. Η «γαλανόλευκη» είναι η πρώτη από τις «μικρές» εθνικές ομάδες που πάτησε παρκέ ενόψει των υποχρεώσεων που υπάρχουν στο καλεντάρι της FIBA και της ΕΟΚ.

Στην αποστολή συμμετέχει και ο Δημήτρης Κουρέπης του Απόλλωνα Πατρών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παραμείνει εκεί ως τις 11 Ιουνίου και την αμέσως επόμενη μέρα (12/6) θα αναχωρήσει για την Πολωνία, όπου θα δώσει τα πρώτα της φιλικά προετοιμασίας (13-14/6).

Οι 16 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Δημήτρης Μωραϊτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Κώστας Παπαδάκης, Μιχάλης Λούντζης, Φωκίων Φωτόπουλος, Δημήτρης Καραμανώλης, Άγγελος Δραγάτης, Γιώργος Καμπερίδης, Αλφρέδος Πιλάβιος, Γιάννης Αγραβάνης, Διονύσης Τάταρης, Κώστας Καμπουρίδης, Βασίλης Χρηστίδης, Δημήτρης Κουρέπης, Βένος Μαστόρος, Γιάσερ Σαλάχ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Καστρίτης και οι συνεργάτες του θα έχουν στη διάθεσή τους παίκτες για ένα τριήμερο, προκειμένου να επιλέξουν τους 16 που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 που θα διεξαχθεί από τις 14 ως τις 22 Ιουλίου στο Χέμνιτς της Γερμανίας.

 

Υποστήριξη: SilkTech