Πινγκ πονγκ: Ανατροπή επί της Σερβίας και πρόκριση για την Εθνική ανδρών

Τετάρτη, Μάιος 2, 2018 - 4:34μμ

Με νέα εντυπωσιακή ανατροπή στην πρώτη 12άδα της Second Division η εθνική  ανδρών. Έδειξε χαρακτήρα στις πιο …ζόρικες στιγμές στην κρίσιμη αναμέτρηση με τη Σερβία, επικράτησε με 3-2 από 0-2 πίσω και ουσιαστικά σιγούρεψε την πρώτη τριάδα του 7ου γκρουπ, που τη στέλνει στις θέσεις 25-36 του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Το ματς ήταν για την 4η αγωνιστική του γκρουπ και αμφότερες οι ομάδες είχαν μεγάλη ανάγκη τη νίκη στην προσπάθειά τους για πρόκριση στην πρώτη 12άδα της κατηγορίας.

Η τριάδα που σταθερά παρατάσσει έως τώρα ο Κώστας Βατσακλής δεν άρχισε καλά, όμως έβγαλε πείσμα και αντέδρασε πετυχημένα, όπως ακριβώς έκανε και προχτές στην αναμέτρηση με την Ουγγαρία.

Ο Παπαγεωργίου δηλαδή, την κράτησε στο ματς, ο Γκιώνης ισοφάρισε σε 2-2 και ο Σγουρόπουλος ολοκλήρωσε την ανατροπή. Στα άλλα ματς του ομίλου η Ουγγαρία έσπασε το αήττητο της Ιταλίας και την έκαμψε με 3-2, ενώ η Παραγουάη κατέβαλλε το Εκουαδόρ με 3-1.

 Η Ελλάδα κλείνει τα παιχνίδια της στο γκρουπ το βράδυ (20:00) με αντίπαλο την Παραγουάη και αναμένεται να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί και να σφραγίσει την πρόκριση.

Στη βαθμολογία αυτή τη στιγμή βρίσκονται μαζί στην κορυφή με 7 βαθμούς Ιταλία, Ουγγαρία και Ελλάδα. Η Σερβία ακολουθεί με 6, στους 5 είναι η Παραγουάη και στους 4 το Εκουαδόρ.

Υποστήριξη: SilkTech