Πέτρος Δημητρίου: Ο 9ος προπονητής εντός 10μήνου (εν αναμονή του ...10ου)

Πέμπτη, Φεβρουάριος 13, 2020 - 7:03μμ

Σχεδόν μέρα - παραμέρα αλλάζει προπονητή η Παναχαϊκή, η οποία παρεμπιπτόντως δεν έχει παίκτες, δοθέντος ότι αυτοί (όσοι απέμειναν) απεργούν, καθότι απλήρωτοι από τότε που άρχισαν τα πρωτοβρόχια.

Μπορεί να μην έχουμε παίκτες, έχουμε όμως προπονητές. Και τους αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα. Από την Τετάρτη (12/2) νέος προπνητής είναι ο Πέτρος Δημητρίου. Ο 9ος κατά σειρά προπονητής της εντός 10 μήνου και τεταρτος εντός 10ημέρου.

Θυμίζουμε πως εδώ και 10 μήνες, από την παραίτηση του Οφρυδόπουλου στα τέλη Μαρτίου 2019, έχουμε βαρεθεί τις αλλαγές στον πάγκο της.
Τον Οφρυδόπουλο διαδέχτηκε για πολύ λίγο ο Χρήστος Καραπίτσος, ακολούθησε και μέχρι τέλους της περσινής σεζόν ο Σάκης Τσιώλης, ενώ μετά και για όλο το καλοκαιράκι προσελήφθη ο Ζβένταν Μιλόσεβιτς, παρελθόν πριν καν λήξει το ματς της πρεμιέρας...
Ακολούθησε ο Σπύρος Μπαξεβάνος, ούτε αυτός στέριωσε, πριν τα Χριστούγεννα παραιτήθηκε...

Ο αντικαταστάτης του Απόστολος Μακρίδης, «μακροημέρευσε» για ολίγες εβδομάδες στον πάγκο της. Τον διαδέχθηκε, ο Ντίνος Σπυρόπουλος, για ένα ματς, αλλά παραιτήθηκε άρον - άρον (Κύριος οίδε το γιατί). Και με τη Δόξα Δράμας συνέχισε το σερί ο Αιμίλιος Βελής. Δυο μέρες μετά περοσελήφθη ο Πέτρος Δημητρίου, ο οποίος όμως δεν προβλέπεται να έχει μέλλον, καθώς φήμες θέλουν τον Γιώργο Μπάρλο (εάν αναλάβει το μάνατζμεντ) να τον αντικαθιστά.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech