Πετρόπουλος: "Το κλίμα στην ομάδα μας είναι εξαιρετικό"

Παρασκευή, Δεκέμβριος 7, 2018 - 12:30μμ

Ένα μεγάλο ντέρμπι περιμένει τη Δευτέρα (8.30μ.μ.) τον Αίολο Αγυιάς, καθώς θα παίξει στο νέο του κλειστό γήπεδο στον πολυχώρο «Three Action», με αντίπαλο την ισχυρή ΕΑΠ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Δηλώσεις για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά και για την πρόσφατη νίκη επί των Νέων Έσπερου ΑΟΠΑ έκανε ο γκαρντ του Αίολου Αγυιάς, Χρήστος Πετρόπουλος, ο οποίος έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς στην ομάδα, έπειτα και από τον τραυματισμό που είχε στο ξεκίνημα της σεζόν.

Οι τοποθετήσεις του Χρ. Πετρόπουλου έχουν ως εξής:

«Στο παιχνίδι με τους Νέους Έσπερου ΑΟΠΑ ακολουθήσαμε σε μεγάλο βαθμό όλα όσα είχαμε πει στις προπονήσεις. Ελέγξαμε τον ρυθμό κόντρα σε μια πολύ καλή και σκληρή ομάδα και θεωρώ ότι φτάσαμε δίκαια σε μια πολύ σημαντική νίκη. Μάλιστα, το ροζ φ.α. είναι αφιερωμένο στον συμπαίκτη μας, τον Φάνη Αρχιμανδρίτη, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα».

«Σε ό,τι αφορά εμένα, νιώθω πολύ καλά που βρίσκομαι και πάλι κοντά στην ομάδα, αφού δυστυχώς ξεκίνησα την σεζόν με ένα τραυματισμό που με άφησε πίσω για κάποιες αγωνιστικές. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον Αίολο Αγυιάς να πετύχει τους στόχους του στην φετινή Α1 ΕΣΚΑ-Η. Το κλίμα στην ομάδα μας είναι εξαιρετικό».

«Εμείς ήδη κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την ΕΑΠ. Σε τέτοια ντέρμπι, η συγκέντρωση και το πάθος είναι τα στοιχεία που παίζουν τον κυρίαρχο ρόλο για να φτάσεις στο νικηφόρο αποτέλεσμα».

Υποστήριξη: SilkTech