Πέθανε ο "Εθνικάρας" Γιάννης Ματζουράνης από κορωνοϊό

Κυριακή, Σεπτέμβριος 12, 2021 - 2:46μμ

Στο πένθος βυθίστηκε ο χώρος του ελληνικού αθλητισμού μετά την είδηση του θανάτου του Γιάννη Μαντζουράνη.

Την τελευταία πνοή του σε ηλικία 87 ετών άφησε την Κυριακή (12/9) ο Γιάννης Ματζουράνης, χάνοντας τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό.

Ο πιστός φίλος του Εθνικού, γνωστός ως “Εθνικάρας”, νοσηλευόταν για καιρό διασωληνωμένος, αλλά ο οργανισμός του δεν άντεξε. Ο Γιάννης Ματζουράνης ήταν από τις πιο εμβληματικές μορφές των γηπέδων, με την είδηση του θανάτου του να γίνεται γνωστή μέσα από ανάρτηση του γιου του στα social media.

Δεν θα ξανακούσουμε το ...ΠΑΜΕ ΕΘΝΙΚΑΡΑ
Έφυγε ο πιο αγνός φίλαθλος
Το «πάμε Εθνικάρα ...» δεν θα το ξανακούσουμε στα γήπεδά μας. Ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο θρυλικός «Εθνικάρας» των γηπέδων μας, δεν είναι πιά μαζί μας. Και το ελληνικό ποδόσφαιρο από το πρωί της Κυριακής όντως είναι πιο φτωχό.
Ο πιο αγνός φίλαθλος των τελευταίων δεκαετιών πέθανε σε ηλικία 87 ετών, μετά από μια μεγάλη περιπέτεια υγείας που τον οδήγησε στην εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, τον Ιούλιο. Ήταν πιο καθαρή φωνή των εξεδρών που από ηλικίας 10 ετών ακολουθούσε την αγαπημένη του ομάδα, τον ιστορικό Εθνικό Πειραιώς, εξ ου και το «Εθνικάρας». Όμως ήταν πάντοτε κοντά και στην εθνική ομάδα, την οποία στήριζε και στις χαρές αλλά και στις λύπες.
Η διοίκηση του ΠΣΑΤ αποχαιρετά τον κορυφαίο φίλαθλο των ελληνικών γηπέδων και εκφράζει τη θλίψη της στην οικογένεια του Γιάννη Μαντζουράνη, τον οποίο είχαμε τιμήσει για το εκπληκτικό ήθος του.
Πάμε Εθνικάρα...
ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΣΑΤ

Υποστήριξη: SilkTech