Το περιφερειακό αναπτυξιακό τουρνουά του Νηρέα Πατρών

Τετάρτη, Ιούνιος 13, 2018 - 11:55μμ

Ο Νηρέας Πάτρας πραγματοποίησε περιφερειακό αναπτυξιακό τουρνουά υδατοσφαίρισης μίνι παίδων, στο κολυμβητήριο «Αν. Πεπανός», με τη συμμετοχή των ομάδων του ΝΟ Πατρών και της ΝΕ Πατρών.

Η διοργάνωση έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη και τα παιδιά του Νηρέα έπαιξαν δίπλα σε αυτά του ΝΟΠ και της ΝΕΠ. Οι άνθρωποι της αχαϊκής ομάδας που είναι νεοφώτιστη στην Α2 καταβάλουν προσπάθειες προκειμένου να έχουν ομάδες και στα ηλικιακά πρωταθλήματα από τη νέα χρονιά.

Υπενθυμίζεται, πως ο Νηρέας Πάτρας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης ανδρών της Α2 δεν είχε λάβει μέρος σε κανένα ηλικιακό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Βάσει προκήρυξης (Γενική Προκήρυξη Υδατοσφαίρισης) θα έπρεπε να υποβιβαστεί ανεξάρτητα του τι θα κάνει αγωνιστικά στα επερχόμενα πλέι άουτ.

Όμως, με τη διοργάνωση αναπτυξιακού τουρνουά μίνι παίδων (κανονικά ορισμένο από την ΚΟΕ με διαιτητές και γραμματείες) ευελπιστεί (και λογικά) πως κάτι τέτοιο δε θα εφαρμοστεί, αφού και στο παρελθόν έχουν παρθεί ανάλογες αποφάσεις – μη υποβιβασμού – για ομάδες της Α1 Ανδρών και Γυναικών που συμμετείχαν μόνο σε αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Πηγή: waterpolonews.gr

Υποστήριξη: SilkTech