Πένθος στον Σκοπευτικό Σύλλογο Πατρών - Πέθανε ξαφνικά ο Μαρίνος Ταβερναράκης

Πέμπτη, Σεπτέμβριος 19, 2019 - 2:03μμ

Βαρύ πένθος  στον Σκοπευτικό Σύλλογο με τον θάνατο του Μαρίνου Ταβερναράκη. Ο Πατρινός αθλητής του Σ.Α.Σ. Πατρών και μέλος του ΔΣ του έφυγε χθες από τη ζωή.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΑΣΠ:

«Ύστατο Χαίρε

Φίλε και συναθλητή Μαρίνο

Συγκλονισμένοι και με δάκρυα στα μάτια προσπαθούμε όλοι στον ΣΑΣΠ να πιστέψουμε ότι έφυγες τόσο ξαφνικά από κοντά μας. Τι να πρωτοθυμηθούμε από τα τόσα πολλά που ζήσαμε μαζί.

Η αγάπη σου για τα όπλα, την ασφαλή τους χρήση και την αθλητική σκοποβολή σε έφεραν στο σύλλογο, η ευγένεια σου, η ακεραιότητα του χαρακτήρα σου και το ήθος σου σε έκαναν το δικό μας άνθρωπο. Η προσφορά σου στο σύλλογο είναι τεράστια. Οι ώρες που διέθετες ακοπίαστα και αφιλοκερδώς στις προπονήσεις και στους αγώνες ατελείωτες. Δεν σου αρκούσε μόνο η προπόνηση των  αθλητών αλλά δίδαξες  ήθος και σωστή συμπεριφορά μέσα στο σκοπευτήριο. Ποτέ δεν ζήτησες κάτι για σένα και πάντοτε διεκδικούσες τα καλύτερα για τους αθλητές μας. Η μεγάλη σου χαρά και ανταμοιβή ήταν οι επιτυχίες των αθλητών μας.

Η συμμετοχή σου στη διοίκηση του  συλλόγου μας εξίσου σημαντική. Υπήρξες για χρόνια μέλος και πρόεδρος της Εξελεκτικής Επιτροπής και μετά τις τελευταίες εκλογές μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.  Μέσα από το ΔΣ ασχολήθηκες ενεργά με την οργάνωση αεροβόλου για παιδιά, την προπόνηση των οποίων ανέλαβες με μεγάλη χαρά και όνειρο σου ήταν να δημιουργήσεις ένα φυτώριο νέων αθλητών.

Εκτός από το σκοπευτήριο και τα γραφεία ήσουν πάντοτε παρών σε ότι αφορούσε το σύλλογο και τα μέλη του. Στις χαρές και στις λύπες. Πάντοτε παρών στις πίτες του συλλόγου στις γιορτές των μελών μας και σε κάθε ευκαιρία χάριζες στην παρέα μας το τραγούδι σου. Δεν είναι καθόλου υπερβολή ότι αποτελούσες κομμάτι της ψυχή του συλλόγου μας, γι αυτό και σήμερα ο ΣΑΣΠ θρηνεί το χαμό σου. Το κενό που αφήνεις στο σύλλογο είναι  δυσαναπλήρωτο, αλλά ο πόνος στις καρδιές είναι μεγαλύτερος.

Ήταν γραφτό Μαρίνο να φύγεις λίγες μέρες πριν τον μεγάλο μας αγώνα, που για μια ακόμα φορά ετοίμαζες με μεγάλη χαρά. Ο Πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ και σύσσωμος ο σύλλογος θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου, στα παιδιά και την σύντροφό σου. Πάντοτε θα σε θυμόμαστε με αγάπη και θα τιμούμε την μνήμη σου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της αγαπημένης σου Κρήτης που θα σε σκεπάσει.

Καλό κατευόδιο».

Το πένθος της ΕΣΑ:

«Η Ελληνική Σκοπευτική Ακαδημία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον ξαφνικό θάνατο του αγαπητού φίλου και συναθλητή Μαρίνου Ταβερναράκη, μέλους του Δ.Σ και αθλητή του Σ Α Σ Πατρών. Ο θεός ας αναπαύσει την ψυχή του και να δίνει κουράγιο στην οικογένεια του. Φίλε Μαρίνο θα μας λείψει το κέφι, η παρέα και τα τραγούδια σου».

Υποστήριξη: SilkTech