Πένθος στην Πυγμαχία - Πέθανε ο "δάσκαλος" Γιώργος Μάλλιος!

Πέμπτη, Σεπτέμβριος 17, 2020 - 6:02μμ

Πένθος στο νομό Καρδίτσας και την ιδιαίτερη περιοχή του, το Μαυρομμάτι, για τον σπουδαίο πρωταθλητή και προπονητή πυγμαχίας – kickboxing Γιώργο Μάλλιο που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71ος ετών.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο γιος του Γρηγόρης λέγοντας στο μήνυμά του, πως ένα σοβαρό πρόβλημα στους πνεύμονες, ένα μικρόβιο στο αναπνευστικό, έκανε την καρδιά του να σταματήσει.

Ο “Λύκας” όπως ήταν γνωστός με το παρατσούκλι του είχε επί δεκαετίες γυμναστήριο στην περιοχή των Αμπελοκήπων στην Αθήνα και “έβγαλε” δεκάδες αθλητές μεταξύ των οποίων και ο πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σχεδόν μέχρι τα 60 έτη του συμμετείχε επαγγελματικούς αγώνες ενώ τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί στην ιδιαίτερη περιοχή του το Μαυρομμάτι όπου απολάμβανε την ησυχία αλλά και την αγάπη των συντοπιτών του. Ο γιος του Γρηγόρης συνεχίζει επάξια το έργο του ενώ έχει και μία κόρη…

Το αντίο της Χριστίνας Αθανασοπούλου

Το δικό της ξεχωριστό αντίο έστειλε η Πατρινή πρωταθλήτρια, Χριστίνα Αθανασοπούλου, από τη Σαντορίνη που μένει πλέον μόνιμα.

«Καλό ταξίδι Δάσκαλε.. Ήσουν ένας σπουδαίος άνθρωπος και το όνομα σου θα μείνει στην ιστορία των μαχητικών αθλημάτων  !!!Κουράγιο στην οικογένεια του ...».

Υποστήριξη: SilkTech