Πατρινή πρεμιέρα (19:30) στις Ευρωπαϊκές βραδιές του Προμηθέα στο EuroCup

Τετάρτη, Οκτώβριος 9, 2019 - 2:31μμ

H Πάτρα και το «Δημ. Τόφαλος» ετοιμάζονται για την πρώτη μεγάλη φετινή βραδιά ευρωπαϊκού μπάσκετ, καθώς ο Προμηθέας υποδέχεται (19:30, live στο sportin.gr) την Μονακό για την 2η αγωνιστική του 7DAYS EuroCup με την πατρινή ομάδα να θέλει την νίκη που θα την διατηρήσει αήττητη στην κορυφή του Α΄ Ομίλου της διοργάνωσης.

Και οι 2 ομάδες έχουν ξεκινήσει πολύ θετικά τη σεζόν και παραμένουν αήττητες σε όλες τις διοργανώσεις και μία νέα νίκη θα διατηρήσει την θετική ψυχολογία, ενώ, παράλληλα, θα δώσει σημαντικό πλεονέκτημα στην μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο αγώνας, που θα απόψε (Τετάρτη 9 Οκτωβρίου) στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 19:30, θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από την NovaSports1HD.

Οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή 09:00-15:00 από τα γραφεία της Γραμματείας στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο. Μετά τις 17:00 τα εισιτήρια θα διατίθενται από το εκδοτήριο στο "Δημ. Τόφαλος".

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 15 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 10 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.

Ο Μάκης Γιατράς έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του και θα επιλέξει τη δωδεκάδα του από τους: Ολεξάντρ Λίποβι, Λάνγκστον Χολ, Οκτάβιους Έλις, Λεωνίδα Κασελάκη, Δημήτρη Κατσίβελη, Τσέις Φίλερ, Ρόμπερτ Λόουερι, Κρις Μπαμπ, Γιώργο Μπόγρη, Δημήτρη Αγραβάνη, Χρήστο Καφέζα, Λευτέρη Μαντζούκα, Περικλή Κουρουπάκη, Λεωνίδα Κολιό και Νάσο Μαντζούκα.

Σε δηλώσεις του τόσο μετά τον αγώνα του Σαββάτου, όσο και στο επίσημο site της διοργάνωσης, ο προπονητής του Προμηθέα κάλεσε τους φιλάθλους: «να σταθεί στο πλευρό μας και να μας δώσει την ώθηση για τη δεύτερη νίκη στο 7DAYS Eurocup».

H Μονακό έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη χρονιά, καθώς παραμένει αήττητη με 5 νίκες. Συγκεκριμένα έχει 3 νίκες στο γαλλικό πρωτάθλημα: 67-62 την Gravelines-Dunkerque και 71-65 την Roanne εντός και 80-56 την Chalone/Saone εκτός, 1 νίκη στο Κύπελλο Γαλλίας: 87-78 την Le Mans εκτός, ενώ επικράτησε και στην 1η αγωνιστική του 7DAYS EuroCup με 82-66 επί της MoraBank Andorra εντός έδρας.

Το ρόστερ της A.S. Monaco για την αγωνιστική χρονιά 2019-20

Η προηγούμενη 1η, η ερχόμενη 2η και η επόμενη 3η Αγωνιστική του Group A του 7DAYS EuroCup

Η Βαθμολογία του Group A του 7DAYS EuroCup(1η Αγωνιστική)

Υποστήριξη: SilkTech